Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 137535

Wiecie czemu firma w której pracuje ma takie wyniki w LTE? Powiem wam, a co mi tam 🙂 Jako pracownik działu obsługi klienta muszę przy każdej rozmowie wciskać dzwoniącym klientom internet LTE. Nieważne czy klient dzwoni w sprawie reklamacji, słabego zasięgu, niedostarczonej faktury przez „inpost”, z blokadą windykacyjną mam ja oraz wszyscy pracownicy działu obsługi klienta czyli z pod wesołego numeru 2601, WCISKAĆ na siłę internet LTE. Dodatkowo mamy WCISKAĆ konto bankowe avokado. Kilka dni temu dostałem porządny opieprz od kierowniczki bo sześćdziesięcio letniej abonentce nie wciskałem internetu. Kobieta nawet nie wysyłała smsów a komórka służyła jej tylko jako awaryjna łączność. Jak się domyślacie obie te usługi nie są jakimiś strasznie fajnymi produktami co z tego że jest szybki internet jak ma limit pobierania danych. Rada dla klientów poczekajcie jak inni operatorzy będą mieli koncesję na LTE to ceny polecą na łeb, nie napychajcie kieszeni wyzyskiwaczom. Pozdrawiam wszystkie koleżanki i kolegów z dok-u z ulic Wołoskiej, Ostrobramskiej i Traktorowej.