Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 137821

Dobry pomysł, ale jedno co tu mi się nie podoba !!! Piszesz, że: [quote]Postanowiłem nie iść na łatwiznę – żadnych renderingów. I tak wyleciało kilka wieczorów z kalendarza spędzonych z Photoshopem. [/quote] Kogo to obchodzi!!! Myślisz, że przez takie tłumaczenie zyskasz coś u osób oceniających!!! Aby wykonać projekt w 3D, też trzeba się namęczyć, nawet szczerze powiem, że jeszcze lepiej niż w 2D. Ta twoja sugestia to krok przeciwko innym pracom i wywyższanie się. Wcale, aż tak się nie napracowałeś. Niektórzy siedzą całe tygodnie by wytworzyć bryłę (obiekt ) 3D… Może to jedyne wytłumaczenie bo nie umiesz zrobić nic w programie do grafiki lub nie masz na niego licencji. – to już twoja sprawa tak jak z Photoshopem… [b]To zabolało innych !!! – że według ciebie są mniej zdolni i gorsi [/b] A i zobacz sobie wcześniejsze prace … w swojej napisałeś, że doznałeś takiej inspiracji, spójrz na inne ja tu widzę mix wcześniejszych z dokładaną historyjką i paroma funkcjami, rzeczywiście widzę tu twoją inspiracje!!! ale to już nie mi oceniać!!!