Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowe Rozmowy i SMS -y w Play Fresh Odpowiedz na: Darmowe Rozmowy i SMS -y w Play Fresh

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138852

są płatne pakiety w pley fresh,
Nowe Zbieraj Minuty 3.00 PLN Jednorazowa

Pakiet 100 minut do Play i na stacjonarne 5.00 PLN Jednorazowa

Nieograniczone rozmowy w Play 10.00 PLN Jednorazowa

Pakiet 600 SMS 6.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 25MB 3.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 100MB 7.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 200MB 9.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 500MB 15.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 1GB 25.00 PLN Jednorazowa

A TO SĄ USŁUGI TARYFOWE
Play Fresh Darmowe SMSy do wszystkich 0.00 PLN
Wybierz Opcję All Inclusive SMS, jeśli masz znajomych we wszystkich sieciach w Polsce, lecz najczęściej wysyłasz do nich SMS-y. Po każdym doładowaniu, po zmianie Opcji, otrzymasz bezpłatne SMS-y (od 100 do 2000szt.)
Pamiętaj! Kwotę z doładowania zawsze możesz wykorzystać na co tylko chcesz: rozmowy, SMS-y, Interne

Play Fresh Darmowe rozmowy i SMSy w Play 0.00 PLN
Wybierz Opcję All Inclusive Rozmowy w Play, jeśli dzwonisz i SMS-ujesz przede wszystkim do Play. Po każdym doładowaniu, po zmianie Opcji, otrzymasz bezpłatne minuty i SMS-y, i zachowasz super tanią stawkę do wszystkich sieci – 29 gr/min i 9 gr/SMS.

Darmowy Internet bez limitu danych 0.00 PLN
Wybierz Opcję All Inclusive Internet, jeśli dużo surfujesz po Internecie, masz znajomych na portalach społecznościowych, rozmawiasz przez komunikatory i wysyłasz dużo emaili. Do każdego doładowania od 30zł i więcej otrzymasz darmowy Internet bez limitu danych na 30 lub 50 dni.

Podkreślam że wszystko jest zkopiowane z mojego panelu internetowego( Moja obecna taryfa Play Fresh)

ja również mam problem z tymi połączeniami wpisałem kod i nadal nie mam nawet po 24h po waszych wypowiedziach stwierdziłem ze tylko doładuje za 5pln i też żadnych sms i połączeń darmowych nie otrzymałem, dziś wybieram się do salonu pley i wszystko się wyjaśni.