Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowe Rozmowy i SMS -y w Play Fresh

Viewing 137 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 23.08.2010 w Play Fresh użytkownicy mają dwie dodatkowe opcje do wyboru – Darmowe Rozmowy i SMS -y w Play i Darmowe SMSy do wszystkich.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

No i to się nazywa oferta a nie jakieś pakieci w POPie!

• Anonymous
      Guest

Ten kod trzeba będzie wpisać przed kazdym doladowaniem??Czy raz wystarczy??

• Anonymous
      Guest

a co z pakietem 100min. do Play i na stacjonarne za 5pln??

• Anonymous
      Guest

9 groszy za sms a 20 groszy to jest roznica 😉 jestem w orange i zegnam orange papa

• Anonymous
      Guest

teraz jest 200 minut za 5 zł

• Anonymous
      Guest

Dla doładowań od 30 zł może stać się mniej opłacalna od oferty przed zmianami.
      Jeżeli się nie mylę, to można wybrać jedną z dwóch opcji, a wcześniej po doładowaniu za 30 zł (lub wyżej, ale posłużę się przykładem 30 zł) przez miesiąc dostawało się Stan Darmowy i 1000 SMSów do wszystkich, a teraz za 30 zł mamy Stan Darmowy i SMSy do Play [b] albo [/b] SMSy do wszystkich.

Oferta dobra przy doładowaniach za niższe kwoty, gdyż dostajemy Stan Darmowy taniej.

• Anonymous
      Guest

sześć groszy do wszystkich sieci w gaduAIR i gadu gadu w telefonie za darmo.

• Anonymous
      Guest

wczoraj przeczytalem ,ze TP SA jest zainteresowana przejeciem PLAY.

• Anonymous
      Guest

Tak, wszyscy się cieszą, ale czy zwróciliście uwagę że promocje się kończą? Od 1 września 2010 nie ma już stanu darmowego, a od 1 października wyłączają całkowicie darmowe smsy po doładowaniu. Czyli zabierają to, co było największymi zaletami play fresh. Więc z czego się tak cieszycie?

• Damek
      Member
      Liczba postów: 4

Zaczynają mieszać… a z mieszania zazwyczaj nic dobrego dla klienta nie wychodzi 🙁

• Anonymous
      Guest

Nielimitowane rozmowy w play mozna bedzie nadal wykupic tak jak teraz za 10 zl w przypadku drugiego profilu

• Anonymous
      Guest

A Play tak się reklamował „prostymi , przejrzystymi” zasadami bez gwiazdek i pakietów . Jakże wielu zmanipulowanych użytkowników zwabił właśnie taki zabieg REKLAMOWY .
      Widać jednak , że ten operator zmierza DOKŁADNIE taką samą drogą , jak pozostali 3 dominanci na rynku . Mając przy tym zapewnioną ochronę swoich wpływów poprzez przymus jego „dotacji” przez ok 50 mln potencjalnych użytkowników telefonii w Polsce .

• Anonymous
      Guest

Niestety , dalej powielane jest reklamowe oszustwo . Faktycznie i praktycznie NIE MA DARMOWYCH rozmów . Za wszystko się płaci – choć czasami pośrednio .
      Nawet operator już woli nazywać takie rozmowy nielimitowanymi , nieograniczonymi , bonusowymi lub ewentualnie za 0gr/min

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Play Fresh [u]był [/u] prostą ofertą. teraz po tych zmianach zaczyna przypominać W3. Jak widać wystarcza mieć już odpowiedni poziom klientów by zapomnieć o tym, co sie obiecywało i czym sie chwaliło.

• Anonymous
      Guest

Zmiany w play idą ku gorszemu… Jeśli ktoś z W3 będzie miał lepszą ofertę można przecież bez większych problemów przejść…

• Anonymous
      Guest

Mieszają i ciachają jak mój blender gdy go włączam. Ostatnio Play niezbyt dobrze kombinuje, wprowadza nie wiadomo po co IPhona z kosmiczną ceną a potem jeszcze włącza bez niczyjej wiedzy notatkę a o jej możliwości informuje dopiero po kilku dniach—cwaniaczek.

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

z tego wynika ze wystarczy raz aktywować wybrana opcję i za każdym doładowaniem będziemy mieli darmowe rozmowy w play lub SMS-y do wszystkich. Po prostu rozdzielono na dwie opcje. Ci co wybiorą SMS-y to pewnie będą kupować 200 minut do play za 5 zł. A ci co rozmowy będą musieli kupować pakiet SMS-ów do wszystkich jak taniej to wyjdzie niż normalnie.

• Anonymous
      Guest

proponuje nie wybierać żadnej z w/w opcji…
      Jeśli wybierzesz jedną lub drugą to masz jedną lub drugą:) a jeśli zostaniesz przy tym co było to po załadowaniu za 30 zł mam 1000 sms do wszystkich i rozmowy do Pley bez ograniczeń, promocja dla zamieszania, już takie akcje były…

• Anonymous
      Guest

[quote]proponuje nie wybierać żadnej z w/w opcji…
      Jeśli wybierzesz jedną lub drugą to masz jedną lub drugą:) a jeśli zostaniesz przy tym co było to po załadowaniu za 30 zł mam 1000 sms do wszystkich i rozmowy do Pley bez ograniczeń, promocja dla zamieszania, już takie akcje były… [/quote]

Jak zostaniesz przy tym Freshu co masz teraz to już nic nie bedziesz mieć, ani darmowych rozmów w Play ani darmowych smsów do wszystkich.

Najlepiej przekabacić znajomych do Play i aktywować profil z darmowymi rozmowami i sms-ami wewnątrz sieci. To chyba rozsądne 😉

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

Oferta fajna, szkoda tylko, że po aktywacji profilu zniknął mój pakiet 200minut do Play i stacjonarne.
      Nigdzie nie jest zaznaczone, że po aktywacji profilu wszystko się zeruje poza bonusowymi złotówkami!
      Aż palce świerzbią, żeby wysmarować liścik do UKE!
      E-mail do rzecznika – milczenie
      na dwa pozostałe e-maile również.
      Play dał ciała, kompletna amatorka!

• Anonymous
      Guest

To mamy hucznie reklamowaną ofertę bez haczyków. Miało być prosto i przejrzyście – teraz trzeba wybierać albo dopłacać by dostać coś co było za darmo. Zdeecydowane pogorszenie oferty, zwłaszcza za powolne proponowanie dziwactw/opcji wyboru. Niedługo z fajnego Fresha zrobi się druga heyah z mnóstwem możłiwości, tyle że trudnych do jednoczesnego wykorzystania. Na szczęscie to tylko taryfa na kartę, więc jakby co żegnaj Gruszka i po sprawie!

• Anonymous
      Guest

Cześć wszystkim! Dziś kupiłam sobie starter z play’a za 5 zł i tu nic. Wpisałam kod : *111*33*4# a tu wyskakuje po jakimś czasie, że usuługa niedostępna? O co chodzi ( starter play fresh ) doradźcie.

• bruno
      Member
      Liczba postów: 217

Wcześniej było prościej. Mi to wygląda na pogorszenie oferty, bo trzeba wybierać. Do tej pory można było mieć i stan darmowy i smsy do wszystkich .

• Anonymous
      Guest

ludzie, o co wam chodzi. wszystko jest tak jak bylo tylko dodali jedna opcje wiecej. jesli druga opcja was nie interesuje zostancie przy pierwszej. a jesli macie problem ze zrozumieniem oferty wroccie do podstawowki!!!

• Anonymous
      Guest

czyli juz nie mozna miec darmowek bo pisze ze stan darmowy tylko mozna wlaczyc do konca sierpnia 🙁 czyli nie ma juz zadnej promocji?

• Anonymous
      Guest

Darmowe rozmowy bez zasięgu. super oferta. naprwdę bomba.

• Anonymous
      Guest

Orientujecie sie czy jest nadal aktualna oferta: doladuje za 50zl i mam po każdym doładowaniu smsy do wszystkich sieci i wewnątrz stan darmowy za free? Czy juz tego nie ma? a wzamian są dwie gorsze propozycje ?

• Anonymous
      Guest

Ale zamieszanie robicie, normalnie płakać się chce jak czytam co piszecie. 🙄
      Sprawa jest prosta. Kończy się jedna promocja, a zaczyna druga.
      Stan Darmowy, czyli poprzednią promocje można było aktywować do 31.08.2010
      Bonusowe SMSy do wszystkich sieci będzie można otrzymywać do doładowania do 30.09.2010 i tu się kończy stara oferta. Sms-y były limitowane w zależności od kwoty doładowania i na wszystko określony czas.
      Nowa oferta daje 2 opcje; darmowe sms-y do wszystkich sieci lub darmowe sms-y i rozmowy tylko do Play. Czas darmowego szaleństwa oczywiście zależny od kwoty doładowania, ale tak było również w poprzedniej promocji.
      Jak ktoś chce narzekać to niech sobie narzeka. Ja się cieszę bo mam znajomych w Play i teraz nawet sms-y nie mam limitowane, a że czasem do kogoś z poza sieci napiszę, 9gr to nie majątek za sms, a rozmowy i tak zawsze były płatne.
      Nie uważam więc żeby było gorzej.
      😀
      Wiadomo że w ten sposób Play chce przyciągnąć klientów by siedzieli w jednej i ich sieci. Mnie zwabili dranie i chwała im za to .

• Anonymous
      Guest

DUŻY MINUS.
      Wcześniej miałem i darmowe sms-y do wszystkich i darmowe rozmowy w play, teraz muszę wybierać.
      🙁

• Anonymous
      Guest

„Bonusowe SMS-y do wszystkich sieci będzie można otrzymywać do doładowania do 30.09.2010.”
      Dobra, mam problem z czytaniem ze zrozumieniem.
      Czy do tego czasu doładowawszy, będę mieć przez zależny od kwoty doładowania okres te SMS-y, czy DO TEGO CZASU TEŻ TRZEBA JE WYKORZYSTAĆ, bo „otrzymywać do 30. 09.” znaczy, że te SMS-y tylko tyle czasu mamy?

• Anonymous
      Guest

Ja tam długo już jestem użytkownikiem siecie Play i bardzo mi się to podoba. Jest mały problem – oczywiście nie w play’u a w innych sieciach. Bowiem ja do nich nic nie płace, a jak juz to niewiele, natomiast taki plus czy era mają do play cholernie drogo, no ale cóż takie życie :lol

• Anonymous
      Guest

a jak wpisuje ten kod to mi się wyświetla „Tani internet” jak ja mam włączyć darmowe minuty i smsy do play, pomóżcie

• Anonymous
      Guest

a 2 opsje mowe moga dzialc jednoczesnie?? mi wogole ani 1 ani 2 sie nie chce aktywowac i chyba normalnie sobie doladuje bo ile to mozna czekac!!

• Anonymous
      Guest

co z tym pier******* play darmowe rozmowy i smsy w play? juz na 2 z 3 numerow mam problem z aktywacja tej jeb**** uslugi. co to ma kur** byc??? 😡

• Anonymous
      Guest

jaki jest kod na sprawdzenie do kiedy mamy ważne Darmowe Rozmowy i SMSy w Play … ot tak zapomniałem kiedy doladowywałem

czy jest w ogóle taki kod? :/

• zipper1984
      Member
      Liczba postów: 2

wpisuje *111*33*5, nastepnie *111*49*1 – działa, doladowuje za 30zł, wpisuje *107* mam niby 30 dni darmolwych minut do wszystkich w sieci, a kiedy dzwonie do play i tak pobiera mi kase. Nie kumam!!!

• Anonymous
      Guest

Ale przecież jakby zagłębić się w ta ofertę to jest ona podobna do Oraneg One- przy doładowaniach otrzymuje się dodatkowe bonusy (od 25 zł) do sieci orange, przy doładowaniu konta kwota 50 zł, smsy są do wszystkich sieci.

• Anonymous
      Guest

Mam eksperymentalnie i na szczęście drugi numer w playu ,przyglądam się z uwagą i coraz większą nieufnością.

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem Play już się wyżarł i teraz wprowadzają te kody żeby zamotać ludzi, bo nie każdy wie że najpierw wpisuje się kod a później zasila konto. Chodź ostatnio się jeszcze bardziej z cwani-li i teraz trzeba zasilić konto, wpisać kod i zasilić konto ponownie. Tak miałem ostatnio. Mimo wszystko jestem w Play, gdyż nie znikają mi pieniądze tak jak w Plusie, nie wkurza mnie poczta jak w Heya i nie mam za minutę 0,66 grosz. jak to było w Erze w abonamencie. Pozdrawiam wszystkich na forum.

• Anonymous
      Guest

witam wszystkich
      nie kumam tych nowych opcji w paly’u gdy się doładowałem i wpisałem kod nie działało ale to nic bo dowiedziałem się ze trzeba najpierw wpisać kod a potem się doładować wiec poszedłem do kiosku i kopiłem za 5zl doładowanie i najpierw się doładowałem i później wpisałem kod i nic…
      dlatego moje pytanie do Was :czy jest ktoś komu opcja 'darmowe sms’y do wszystkich sieci’ działa?
      jeżeli tak to proszę o szczegółowe informacje na ten temat

• Anonymous
      Guest

czyli co ze ja nie wpisałam tego kodu do wszytskich sieci zeby były esy to juz ich nie bede miała ??? poje**** ;/

• Anonymous
      Guest

ja też mam problem :/ po wpisaniu kodu na darmowe smsy i rozmowy
      wyświetla mi się informacja z sieci, że mam nie aktywne konto, podczas gdy jest doładowane – o co chodzi? help

• Anonymous
      Guest

Niestety , dalej powielane jest reklamowe oszustwo . Faktycznie i praktycznie NIE MA DARMOWYCH rozmów . Za wszystko się płaci – choć czasami pośrednio .
      Nawet operator już woli nazywać takie rozmowy nielimitowanymi , nieograniczonymi , bonusowymi lub ewentualnie za 0gr/min
      :lol 🙄 🙄 :lol :lol :lol 😀 😎

• Anonymous
      Guest

łosie na stronie play`a jasno i wyraźnie pisze: „3 nowe opcje w Play Fresh – w każdej z nich otrzymasz darmowy bonus PO! doładowaniu. Opcje możesz zmieniać za darmo tak często jak potrzebujesz.”
      Doładowujesz konto i wybierasz bonus który przy danym doładowaniu Ci odpowiada…
      Natomiast przy stanie darmowym w wakacje gdzie dostawało się darmowe połączenia do play i smsy do wszystkich usługę aktywowało się przed doładowaniem.
      Owszem operator zarabia na takich którzy nie umieją lub nie chcą czytać… ale nie zmienia to faktu że jest to tansza alternatywa od orange, plusa
      Zmartwię Cię! Po 1 września to co chcesz zrobić będzie niemożliwe do osiągnięcia – PLAY po prostu wyłącza możliwość kupienia SD w taki sposób jak ma to miejsce na chwilę obecną tj. wprowadzenie kody + doładowanie = SD + SMSy za zasilenie konta.
      Jak by nie patrzeć znaczące pogorszenie oferty i niepotrzebne kombinatorstwo a’la Plus. Źle się dzieje w PLAYu… jedyny ratunek dla nich to przejęcie przez branżowego (oby to była 3) bo długo tak się nie da robić biznesu – olewający stosunek do klienta, rzecznik lekko oderwany od rzeczywistości i systematycznie pogarszanie oferty. PLAY udowodnił w ostatnim czasie, że jest operatorem nieprzewidywalnym w negatywnym tego słowa znaczeniu a to nie wróży dobrze na przyszłość.
      Nie ukrywam – cenię ich za to co zrobili dla rynku komórkowego w Polsce, ale z drugiej strony nie może ciągle żyć sentymentami. Kawa na ławę – to nie jest już ten sam operator. Z każdym dniem coraz bardziej dostrzegam, że niebezpiecznie pod względem mentalno-proceduralnym zbliżają się do W3. Ratuje ich jeszcze cennik… reszta wiadomo jaka jest. Do ideału wiele brakuje – amatorka, szczególnie kiedy porówna się ich działania i podejście do biznesu z innymi operatorami np. z Europy Zachodniej, którzy na tamtych rynkach również są stosunkowo młodymi podmiotami.

Pozdrawiam.

• Anonymous
      Guest

jakim kodem wlaczyc 100 min do play

• Anonymous
      Guest

czy moge włączyć w play koszt rozmowy po zakończeni zeby mi przychodził sms ile gadałem i ile mi zostało na koncie tak jak przychodzi w simplus dzieki

• Anonymous
      Guest

poczekajcie, poczekajcie. mam podobny problem i też nie do końca wiem o co w nim chodzi.
      W każdym razie- do tej pory miałam 'darmowe’ smsy do wszystkich sieci po każdym doładowaniu- obecnie pobierają za każdego smsa kwotę 9 gr.
      Czy coś się w play pozmieniało i nie mam o tym pojęcia i co ważniejsze- nikt z sieci mnie o tym nie powiadomił?!

Czy mógłby ktoś kompetentny wytłumaczyć mi o co chodzi i czy tak już zawsze będzie? Ja wiem, że jakieś kody podajecie czy co, no ale proszę ja Was, do tej pory tego nie było i nadal chcę utrzymywać taki stan beztroski!

chodzi mi wyłącznie o darmowe smsy do wszystkich sieci.

rodacy pomóżcie!

• Anonymous
      Guest

witam. czy są moze jakies darmowe minuty z play do orange i wgl.? mam play fresh; ) z góry dzieki 😀

• Anonymous
      Guest

POMOCY! nie mogę aktywowac „Pakietu SMS 1000″ za10 zł… wyskakuje „usługa nie jest dla Ciebie aktywna” wie ktos o co chodzi? a jak mozna to zmienic i aktywować en pakiet? PROSZĘ O POMOC I Z GÓRY DZEKUJE;)

• Anonymous
      Guest

chodzi mi o pley mix czy dobry jest ,miztura

• Anonymous
      Guest

czy to też jest dla play fresh 🙄

• Anonymous
      Guest

Wita! Mam problem ponieważ kupiłam sobie starter z play fresh i aktywowałam kod na 600 sms *111*119*1# 6 złoty mi zabrało z konta a sms-ow nie mam i cały czas zabiera mi kase z konta … Czy wie ktos może o co kaman mam iśc do operatora sieci play?

• Anonymous
      Guest

play to jebane zlodzieje mialem 100 sms/ow i mi je zabralo……..to ja dzwonie do obslugi klijenta a tu typiara darmowe polaczenie prosze czekac……..ja czekam i czekam potem sie wyloczylem mialem 5 zl a zostalo mi 30 gr ….. ja ***** sie denerwoje bo smsow niema …….. help bo sobie niedaje rady 😀 zgory dzieki.

• Anonymous
      Guest

play to poje*****

• Anonymous
      Guest

Ej ludzie patrzcie na date.
      „Stan Darmowy można aktywować do 31.08.2010

Bonusowe SMSy do wszystkich sieci będzie można otrzymywać do doładowania do 30.09.2010”!!!
      nie dziwie sie ze nie chce wam to wchodzic.!

• Anonymous
      Guest

Hej,ja próbowałam przejsc z play fresh darmowe smsy na darmowe rozmowy i sms…problem w tym ze wczoraj to aktywowalam i czekam juz jakies 24 godziny i nic…. 😡 to jest jakas porazka….nie da sie tego jakos przyspieszyc..? 🙁 stwierdzam ze ta siec sie popsuła i chyba wróce do tych zlodzieji orange 🙁 pozdro

• Anonymous
      Guest

Hej dam wam rade zadzwoncie do biura obsługi klijenta oto numer *500 to wam doradzą z tego co wiem to po 3 doładowaniu jest darmowe rozmowy i smsy >>>>

• Anonymous
      Guest

Albo sie zarejestrowac w PLAY24 tam wszystko bedzie piszac pozdrawiam >>>>>>

• Anonymous
      Guest

*111*33*4# – Darmowe SMS-y do wszystkich sieci
      A ile jest tych sms i za ile jest ten pakiet.?

• Anonymous
      Guest

najlepsze jest to że jeżeli teraz włączysz pakiet sms lub rozmów otrzymujesz to dopiero po doładowaniu konta jeszcze raz 🙂 serio próbowałam 🙂

• Anonymous
      Guest

Dla mnie ta usuga jest niedostepna.. wpisuje, wpisuje i nic ;[

• Anonymous
      Guest

zabrali mi kase ! a darmowych sms-ów nie mam ! złodzieje

• Anonymous
      Guest

czy ktos mi powie jaki jest kod na smsy darmowe w play.

• Anonymous
      Guest

ludzie, od 23 sieprnia działa :))

• Anonymous
      Guest

kurde już nie wiem pogubilam się w tym wszysttkim jak chce 1000 sms do wszystkich sieci to co mam dokladnie zrobić tak krok po kroku…

• Anonymous
      Guest

czesc to ja magda szukam dalej darmowej bramki sms wiec jak znajde to bede pisac a jak cos dojdzie to pusc chociaz gluchego

• Anonymous
      Guest

ale za to to sie oddaje te np 10zł czy to jest z darmo?

• Anonymous
      Guest

a jak sobie wzięłam darmowe smsy do wszystkich sieci i mnie jeszcze nie zaaktywowało to moge sobie zmienić na smsy i rozmowy do play’a?

• Anonymous
      Guest

ja załadowałam konto za 30 zł wysłałam sms na darmowe minuty jest juz ponad 24 godziny od wysłania smsa i nic chyba od nich odejde jak tak dalej pójdzie. Zero dbania o klienta.

• Anonymous
      Guest

kod na 1000 darmowych minut w play na kartę *111*82*1# dziala.robie to od pol roku. 😉 i nie trzeba doładowywac drugi raz telefonu.pakiet kosztuje 10 zl i wazny jest 30 dni.

• Anonymous
      Guest

Mam pakiet darmowych smsow. wszystko bylo ok do czasu….teraz moge wysylac smsy z pakietu do kazdej sievi na koncie mam 0gr…ale do playa nie…a specjalnie k*rwa kupilem ten starter zeby pisac z ludzmi z play….zenada ch*uj nie siec

• Anonymous
      Guest

dziękiii ;p alee dlaczegoo w siecii PLAY niema zasięguu ??

• Anonymous
      Guest

są płatne pakiety w pley fresh,
      Nowe Zbieraj Minuty 3.00 PLN Jednorazowa

Pakiet 100 minut do Play i na stacjonarne 5.00 PLN Jednorazowa

Nieograniczone rozmowy w Play 10.00 PLN Jednorazowa

Pakiet 600 SMS 6.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 25MB 3.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 100MB 7.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 200MB 9.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 500MB 15.00 PLN Jednorazowa

Pakiet Internet 1GB 25.00 PLN Jednorazowa

A TO SĄ USŁUGI TARYFOWE
      Play Fresh Darmowe SMSy do wszystkich 0.00 PLN
      Wybierz Opcję All Inclusive SMS, jeśli masz znajomych we wszystkich sieciach w Polsce, lecz najczęściej wysyłasz do nich SMS-y. Po każdym doładowaniu, po zmianie Opcji, otrzymasz bezpłatne SMS-y (od 100 do 2000szt.)
      Pamiętaj! Kwotę z doładowania zawsze możesz wykorzystać na co tylko chcesz: rozmowy, SMS-y, Interne

Play Fresh Darmowe rozmowy i SMSy w Play 0.00 PLN
      Wybierz Opcję All Inclusive Rozmowy w Play, jeśli dzwonisz i SMS-ujesz przede wszystkim do Play. Po każdym doładowaniu, po zmianie Opcji, otrzymasz bezpłatne minuty i SMS-y, i zachowasz super tanią stawkę do wszystkich sieci – 29 gr/min i 9 gr/SMS.

Darmowy Internet bez limitu danych 0.00 PLN
      Wybierz Opcję All Inclusive Internet, jeśli dużo surfujesz po Internecie, masz znajomych na portalach społecznościowych, rozmawiasz przez komunikatory i wysyłasz dużo emaili. Do każdego doładowania od 30zł i więcej otrzymasz darmowy Internet bez limitu danych na 30 lub 50 dni.

Podkreślam że wszystko jest zkopiowane z mojego panelu internetowego( Moja obecna taryfa Play Fresh)

ja również mam problem z tymi połączeniami wpisałem kod i nadal nie mam nawet po 24h po waszych wypowiedziach stwierdziłem ze tylko doładuje za 5pln i też żadnych sms i połączeń darmowych nie otrzymałem, dziś wybieram się do salonu pley i wszystko się wyjaśni.

• Anonymous
      Guest

a jezeli wybralam kod na te darmowe sms *111*33*4# i napisali mi sms ze musze czekac 2 godziny po wybranym polaczeniu to potem juz bede miala sms do wszystkich za darmo?

• Anonymous
      Guest

pomóżcie proszę załadowałem telefon za piątkę i nie mam darmowych minut i smsów zabiera mi kasę jak dzwonie a wcześniej po doładowaniu mi nie zabierało o co chodzi pomocy błagam

• Anonymous
      Guest

pomóżcie proszę załadowałem telefon za piątkę i nie mam darmowych minut i smsów zabiera mi kasę jak dzwonie a wcześniej po doładowaniu mi nie zabierało o co chodzi pomocy błagam

• Anonymous
      Guest

Dzięki,mi dziaała mam 250smsów do wszystkich sieci:)))

• Anonymous
      Guest

Jak aktywować darmowe minuty do wszystkich sieci (orange, plus, itp.) – ja mam w play na kartę.
      Proszę o pomoc 🙂

• Anonymous
      Guest

Mi wszystko działa git malina pomarancza

• Anonymous
      Guest

a jezeli wybralam kod na te darmowe sms *111*33*4# i napisali mi sms ze musze czekac 2 godziny po wybranym polaczeniu to potem juz bede miala sms do wszystkich za darmo?

• Anonymous
      Guest

Jak włączyć darmowe rozmowy w play?! zadzwoniłem do kolegi z plusa bo to są te same nadajniki i mi policzyło jak za zboże… jakaś ściema z tymi darmowymi rozmowami… Play chyba oszukuję swoich abonentów… no chyba ze ja coś źle robię… pomożecie?! Janek 12lat…

• Anonymous
      Guest

witam. mam mały problem ponieważ mam darmowe esy do wszystkich sieci .a chciałabym sciagnac darm. esy i minuty w play a nie moge ;/ i nie wiem dlaczego .. jakm wchodze na ta strone play24 .i biore tamt ot owyskakuje mi zmiana usług nie powiodla sie .. pomóżcie mi !

• Anonymous
      Guest

A jak ogólnie sprawdzić jakie ma sie aktywowane pakiety i do kiedy są ważne ?

• Anonymous
      Guest

mam mały poroblem, otóż to parę dni aktywowałem taryfę nielimitowane rozmowy i sms.y w play. Wszystko działa bez zarzutu ale jak chce zadzwonić w nocy albo wysłać sms.a tak koło 2h to niema sygnału, nic!:/ Myślałem ze to telefonem więc przełożyłem kartę do innego ale to nie pomogło. Zastanawiam się jakby to było tą taryfą, ze w nocy telefon nie działa ale to bez sensu przecież. Wcześniej miałem inną taryfę i wszystko działało sms.y dochodziły i sygnał był.
      Czy ktoś wie czym to jest spowodowane?

• Anonymous
      Guest

darmowy sms

• Anonymous
      Guest

Mam pytanie
      Jeżeli chce aktywować tyś sms do wszystkich to wiem że najpierw trzeba wbić kod a potem za min 30zł zatankować,ale czy jeżeli mam już na koncie 30zł po czym wbije kod i znowu zatankije za 30zł to usługa bedzie aktywowana?

• Anonymous
      Guest

Mam problem z uruchomieniem pkietu darmowych minut w sieci play.. wpisuje kod *111*33*5# i nie działa.. Co mam z tym zrobić?

• Anonymous
      Guest

a jak jak doładuje konto to mam nieograniczone smsy a raczej 5000 smsów do wszystkich przez 30dni:P
      tylko jeszcze aktywowałem usługe minuty darmowe i czekam ciekawe czy będzie!/

• Anonymous
      Guest

Aktywowałam kodem *163*4# darmowe rozmowy i smsy w play, oczywiście po załadowaniu konta. Mimo to łącząc się z play normalnie pobiera mi kasę. Opcja jest włączona na 100 proc. , ponieważ to sprawdziłam. Przeniosłam numer do play i na starcie się rozczarowałam.

• Anonymous
      Guest

Co za sieć -PLAY. Chcę uruchomić ”Darmowe rozmowy i SMSy w Play i NIC -NIE DZIAŁA. To nabijanie ludzi w BUTELKĘ -OSZUKIWANIE I NABIERANIE. Szczyt chamstwa!!!

• Anonymous
      Guest

ja na swoim telefonie wpisalem kod *163*4# i zadzialalo a na telefonie mamy lipa niedziala wyskakuje ze ma zablokowane konto a ma wazne jeszcze 2dni!!!

• Anonymous
      Guest

Moje pierwsze doładowanie z przejscia z mixtury na fresh i gitara , zalałem za 30złotówek i 1000 esów jest !!! .. gra gitara !! 🙂 pozdrawiam Złotoryje !!!

• Anonymous
      Guest

siema lachony i fajanse 😀 ja za pierwszym razem jak wpisywałam kod to nie poszło ale za drugim poszło jaj strzała :d i za max 24 g. może :d będę miała Darmowe Rozmowy i SMS-y w Play 😀

• Anonymous
      Guest

zmianilismy razem z chlopakiem karty z plusa na play ! to byl ogromny blaaaad ! nie ma zasiegu nie mozna aktywowac esow :/ ja nie wiem co to w ogole ma byc !

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1932

Najpierw aktywacja kodem lub przez konto internetowe w play24, a potem doładowanie i powinno być dobrze. Jak w odwrotnej kolejności to niestety za kolejnym doładowaniem będzie działać

• Anonymous
      Guest

Trzeba wpisac *163*4# i zatwierdzic zielona sluchawka … bo tamte kody sa juz stare !

• Anonymous
      Guest

miales byc na gg?? patrcycja

• Anonymous
      Guest

witam. nie wiem , ale mi nie wchodzi . co robic wpisuje *163*4# i nadal mi pobiera

• Anonymous
      Guest

konkretny niewypał.
      wpisujac kod na dana promocje wciaz ubywa mi kasa z konta. sprawdzilem taryfe i mam darmowe sms-y i minuty, lecz jak chce sie skontaktowac z kims w play to mi pobiera. co zrobic? czy to juz nie jest aktualne???

• Anonymous
      Guest

słabe to jest ;p

• Anonymous
      Guest

Mi pisze że kod dla mnie jest nie dostępny;(
      co mam zrobic podajjcie jakis kody prosze!!

• Anonymous
      Guest

ktoś wie jak wyłaczyc ta usługe?

• Anonymous
      Guest

A no mi też działa.;D 445 sms-ów .;D do wszystkich sieci .;D Dobrze w ryjj.;p

• Anonymous
      Guest

Wpisuje caly czas rozne kody i dalej nic.Co mam robic POmozcie mi Bardzo Prosze

• Anonymous
      Guest

I co wpisywałam kod na darmowe 600 sms-ów i co nic *111*119*1# I NIE DZIAŁA CO MAM ZROBIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
      Guest

Czy wy oszaleliśće najlepiej sobie doładować a nie jakieś bonusi i takie tam…

• Anonymous
      Guest

mam problem. na moim koncie są jeszcze pieniądze. do dziś miałam taryfę: darmowe sms’y do wszystkich. dwie godziny temu zmieniałam sobie tą taryfę na darmowe rozmowy i sms’y do play i ta taryfa niby jest, ale nadal ciągnie mi kasę z konta. darmowe sms’y ważne były do 24.V. teraz wyświetla mi się, że darmowe rozmowy i sms’y mogę wykonać tylko do dziś do 24 w nocy. mimo, że tak się wyświetla to nadal kasa leci z konta, chociaż piszę do play’a. i co tu zrobić? czy po doładowaniu teraz się to zmieni?

• Anonymous
      Guest

@Kicia
      Nie działa i nic nie zrobisz, bo tej usługi (600 SMS za 6 zł) już nie ma. Sam korzystałem i tez mi aktywacja nie zadziałała, więc sprawdziłem na stronie Play i tam można wyczytać, że już tego nie ma. Teraz można włączyć nielimitowane SMS-y za 10 zł na 1 miesiąc.

• Anonymous
      Guest

a mam pytanie udzieli mi ktoś informacji na temat nielimitowanych SMS-ów za 10 zł na 1 miesiąc. jaki jest kod na ten pakiei i czy rzeczywiście na cały mies..? 😉

• Anonymous
      Guest

siema mam taryfe play fresh 1 i chce aktywować nielimitowane rozmowy i sms w play kodem *163*4# no i wyskakuje komunikat ze kod jest nie dostepny dla mnie i nie wiem jaka jest przyczyna tego może ktoś sie spotkał z tym problemem?pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

nie mam pojencia co sie dzieje z pley fresh chciałam uaktywnic esm darmowe nie da rady dla czego zawsze bylo ze mozna było uaktywnic a teraz cos jest grane z tym pyejem gupim.

• Anonymous
      Guest

mam ten sam problem wpisalam kod *163*4# i nic kod jest niedostepny dla mnie ten caly play to jedno wielkie oszustwo czy idzie cos zrobic z tym problemem

• Anonymous
      Guest

Po wysłaniu wiadomości: *163*4# , pokazuję mi się: Zmiana taryfy w trakcie realizacji. Nie możesz zmienić taryfy przed dokończeniem poprzednio zleconej migracji. To znaczy, że darmowe smsy w Play wciąż działają ..

• Anonymous
      Guest

To jak wkońcu z tymi darmowymi rozmowami i smsami?jak to aktywować?

• Anonymous
      Guest

Ludzie! Ja mam play’a juz kilka lat i nigdy nie mialem problemów! Trzeba umiec wszystko dobrze aktywowac!

• Anonymous
      Guest

a Oo co chodzi jesli oni mi pisza po wpisaniu kodu *107# ze promocyjne minuty do play moge wykorzystac do no expiration date. czyli niema daty waznosci i moge korzystac bez przerwy??

• Anonymous
      Guest

Są jakieś pakiety na rozmowy do wszystkich siecie?

• Anonymous
      Guest

Chciałbym się dowiedzieć jak aktywować miunty do play?? Mam z play i potrzebuje darmowych minut …?? jak to aktywować… prosze o szybk i prawdziwą odpowiedz , z góry dzięki!:)

• Anonymous
      Guest

ja wpisałam kod i mi dziala teraz tylko doładować konto i tyle 🙂
      pzdr:D

• Anonymous
      Guest

wystarczy że se wpiszeż *111# i tam maż darmowe promocje

• s1k0r3k
      Member
      Liczba postów: 445

Dla mnie najlepszy prepaid:-)

• Anonymous
      Guest

ej a czy tera bede mogl aktywowac te bonusy.?

• Anonymous
      Guest

nwm co wam sie dzieje ale umnie dziala

• Anonymous
      Guest

ja zrobilam tak samo i tez nie moge

• Anonymous
      Guest

załadowałem konto i nadal płace za smsy. co jest grane

• Anonymous
      Guest

Moze nie odczekałeś 24h bo trzeba czekac i potem załadować : DD

• Anonymous
      Guest

Czy po doladowaniu konta za 5zl darmowe smsy moge wysylac przez rok czy 5 dni?

• Anonymous
      Guest

Kupiłam kartę startową do play za 5 zł. chciałbym skorzystać z promocji 0 zł za smsy i rozmowy do wszystkich. Nie wiem jak to się ma z tym że kupię kartę np. za 30 zł i będę miała ważne srodki przez cały rok czy to juz jest inna oferta???

• Anonymous
      Guest

Ej jak zrobić zeby mieć darmowe sms i darmowe rozmowy bez ograniczeń np. 5zl przez 5 dni jak to zrobić?

• Anonymous
      Guest

Jak mam zrobic zeby miec darmowe rozmowy i sms-y do play??Wpisuje kod ale nie moze sie aktywowac i cały czas płace. co mam zrobic zeby miec ta usługe darmowych sms i rozmowy.

• Anonymous
      Guest

Jak wyłączyć usługę nielimitowane smsy i rozmowy w play ?
      Jakim kodem . Z góry dzięki ;))

• Anonymous
      Guest

Czytam te komentarze i już nic nie wiem. Słyszałam coś takiego że jak się ma konto ważne na rok po doładowaniu np kwotą 5 zł jest 5 dni darmowych rozmów w sieci jak to się ma w rzeczywistości, może ktoś mnie oświecić???Mam jeszcze pytanie ile kosztuje minuta rozmowy wewnątrz sieci czyli z play do play. Dzięki za odpowiedzi.

• Anonymous
      Guest

ja też wpisuję kod na darmowe esy i rozmowy *163*4# i wyskakuje mi że ” kod dla Ciebie jest nie dostępny” . Ktoś coś wie na ten temat ?????

• kania033
      Member
      Liczba postów: 3

mam to samo, prosze o pomoc

• marcelina37
      Member
      Liczba postów: 2

tęsknie za play fresh, byłam zmuszona przejść na abonament, ale jeszcze tylko do listopada i wrócę do darmowych smsów i rozmów w play

• Anonymous
      Guest

Ja mam dwa numery tel.(dwie komórki),play fresh na kartę i verginmobile(na święta w grudniu 2012 roku vergin dawała 25złotych za smsa wartego 12groszy:-) 😀 😀 :D,
      teraz rozdają startery za darmo ,i 2013smsów do wszystkich sieci do końca 2013roku 😎 :D,zapomniałem dodać że jak doładujesz konto to masz 50procent extra do wszystkich sieci :cool:,Play już miało swoje 5minut w ofertach na kartę :lol, teraz się głównie skupiają na abonamencie.

• Anonymous
      Guest

mam play fresh na kartę czyli darmowe rozmowy i smy.Najpierw doładowałam konto a później dzwoniłam i zeżarło mi sporo kasiorki .Pytam dlaczego jeśli miałam doładowanie i rozmawiałam z taką samą siec ? Czy ktoś wie dlaczego?

Viewing 137 reply threads
Reply To: Darmowe Rozmowy i SMS -y w Play Fresh
Your information: