Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138381

witam w szyskich polakow i polaczkow pare slowek na poczotek dac sobie ukrasc telefon nie rece bym polamal takiem u kiedys w Legnicy brudnej i smierdzocej na przestanku siedzialem w racalem z trenigu jakiego niko to nie iteresuje …. podeszlo domnie dwuch typkow opczajalo jaki mam telefon noki N500 okolo 2000zl
tato mi kupil w berlinie wyjechali mi ztekstem Wyskakj z telefonu mialem wloczony dyktafon i suchawke z mikrofonem przewidzialem ze chceili mie orypac . Co w ty<m najfajniesze trenowalem 12 lat kyokushi zielony pas
😀 panowie sie dziwili zwlasza jede Pan wijas z glogowskiej polamany nos przestawiona szcenka kolega jego mial szczescie otwarte zlamanie tylko polcja przyjechala niebylo dwuch zdan wloczylem i to nagranie po odsuchaniu zostalem skuty i oskarozony o pobicie przyjelem to spokorom pan prokurator odsuchal nagranie w stal podal mi reke i nieoficialnie przy policiatach mial pan racie szkoda ze tak slabo …….wyszle i poszlem do domu .Wiecie co zaluje jednego ze niezrobilem tym dwum cwaniakom zmordy naleprzej jekosci slojka marmulady . pzdrawiam