Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138397

Chyba powinienem dostać Nobla z matematyki. Posiadłem umiejętność albo wynalałem sposób dzięki któremu nie wykonuję 65mln kombinacji a wynik mam podobny do killbila.
Tak na poważnie program to tylko program liczy liczby i nic więcej. Nie uwzględnia jak ktoś wcześniej zauważył np przynależności do sieci rodzinnej albo faktu, że ktoś ma nasz numer w opcji „wybrane numery” albo podwojeń w prepaidach PTC.
Nie trzeba tego programu żeby stwierdzić, że do jakiej sieci najwięcej dzwonisz, to tam będzie najtaniej. Właśnie najtaniej a to nie zawsze oznacza najlepiej, bo jak ktoś wcześniej też zuważył jeśli ktoś korzystał z prostej taryfy a teraz wyjdzie mu taniej np POPie lub Freshu gdzie te taryfy stoją na pakietach, to wcale tej osobie nie wyjdzie lepiej chociaż teoretycznie taniej o ile będzie pamiętała aktywować na czas pakiety. Posiadam telefon kilkanaście lat, bo od 97roku i jakoś potrafiłem sobie radzic przez ten okres bez takich aplikacji więc i teraz sobie poradzę. Śmieszą mnie osoby, które mają w historii połączeń setki minut miesięcznie do 2-3 nr w Play i sprawdzają ile musieliby zapłacic np Erze czy Plusie :D.
Program nie uwzględnia wygody tylko i wyłącznie cenę i to dyskwalifikuje go jak dla mnie. Obecne stawki są na tyle niskie i wyrównane, że potencjalne oszczędności także nie są duże i dla 5-8zł/m-c nie zmienię operatora żeby np wejść w pakiety. Niska stawka do wszystkich i stabilność sieci. Mam swoją ocenę każdego z operatorów (z wyjątkiem CenterNetu) i dokonując wyboru także sie tym kieruję.