Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138398

~Blom Mam nadzieję , że to tylko z braku czasu nie stać Cię na próbę refleksji nad bezdowodnym pomówieniem , jakim mnie uraczyłeś .
Abyś nie obdarzył mnie kolejnym pomówieniem , odniosę się też do tematu głównego artykułu – pod którym dyskutujemy – nie bardzo na jego temat : każde działanie podmiotu na rzecz jakiejkolwiek społeczności uważam za pożyteczne i godne poparcia , jeżeli jest uczciwe . Stąd popieram akcję Fundacji Orange a bezrozumne próby deprecjacji tej akcji przez osobnika zwącego się ~Pollem za pomocą prymitywnej ironii , uważam za wytwór jego chorego umysłu . Spowodowana jest ona próbą zemsty na tym operatorze za 11letnie „wykorzystywanie” , z którego – przy jego brakach inteligencji – nie mógł się wyzwolić . Na dodatek sam przyznaje się do swoistego masochizmu ; „Trochę się dziwnie ludzie na mnie w Metrze patrzą gdy wagoniki wjeżdżają do tunelu a ja wciąż rozmawiam. Myślą pewnie, że używam „fałszywy telefon”” . Takie urojenia potwierdzają niestety moje diagnozy co do stanu jego umysłu .
Tak więc co do osobnika zwącego się ~Pollem to mam dokładnie takie odczucia jak TY , lecz działam w sposób opisany przez ~Kolca : „…na forum trzeba „bystrzaka” Polla ignorować wytykając co bardziej piramidalne bzdury, które wypisuje.” Powtarzam : Mam nadzieję ,że zreflektujesz się i zauważysz różnice między merytorycznym poziomem i stylem wypowiedzi moich i ~Polla .