Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › 100 GB w Promocji LTE w Cyfrowym Polsacie › Reply To: 100 GB w Promocji LTE w Cyfrowym Polsacie
wszystko owiane wielką tajemnicą . Dzwoniłam ! i nikt nie chce powiedzieć ile to będzie kosztowało????? aż strach się bać. No i to prawda że duże miasta mają wszystko- te małe zadupia nie mają nic. Brak zasięgu, brak informacji, brak szans na możliwośc wybicia się z tłumu. Musielibyśmy wszyscy wyruszyć do wielkich miast ,a na łykend wracać na wieś. Może wtedy uda nam się skorzystać z dubr światowej techniki. Proszę zróbcie coś dla małych miast i miasteczek oraz wsi. my też chcemy mieć szanse skorzystania z nowoczesnych technik. Co mam sobie kupić mopa z TV i mam się czuć jak w mieście? A zasięgu internetowego i tak nie mamy. Więc po po szczuć społeczeństwo! Ostatnio PLAY sprzedał mi swój internet – wiedząc że w mojej miejscowości nie mają zasięgu- DRANIE ! Po co sprzedają coś co wiedzą że nie ma szans na działanie. Ten cudowny Polsat jest owszem szybki, ale może być taki sam problem z zasięgiem jak wszystkie nowości – tylko w dużych miastach. Do tego nikt nie chce powiedzieć ile będzie kosztować po tym darmowym pół roku? Jaki mają zasięg. Te wszystkie informacje powinne być udzielane bez tajemnic !!! :lol