Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138209

[quote]dostalem to gowno od firmy 😀 jeden z najprostrzych smarftonow… tego nie mozna porownywac z legend czy desire! to jest wogule inna liga! display totalnie w pixlach ktore jak komus sie nudzi moze policzyc :D:D:D:D:D kolory bardzo slabe, slaby procesor gry sie tna! to jest tani smartfon dla ludzi co chca miec taki telefon ale nie potrzebna im technika w srodku. Nie polecam dla osob co chca prawdziwego smartfona. Z Samsunga Galaxy i7500 bylem wogule nie zadowolony bo to i tamto mi nie pasowalo ale nawet stary galaxy jest lepszy jezeli chodzi o grafike czy szybkosc niz wildfire! obecnie x10 wiec to jest wogule nie do porownania.
to jest taki tani model jak windowsowy model tattoo czy jak to se tam pisze ;P
p.s. co do internetu to sie baaaaaaaaaardzo jakos zpowalnia chodz (H) jest aktywne… [/quote]

jesli dostales go w firmie to co to za firma jest „wogule” ?? Chlopie ty podstaw jezyka polskiego „wogule” nieznasz. Ciekawe w jakiej firmie takiego gamonia przyjeli jeszcze na posade w ktorej dorzucaja telefon sluzbowy 😉 „Zpowalania” to chyba ci mozg jak musisz sie wysilic przy pisaniu takich bzdur… To chyba jakies zarty sa, daj dzieciakowi internet… Wiem ze firefox (taka przegladarka internetowa jakbys nie wiedzial kmiocie) poprawia bledy wiec moze zacznij z niej korzystac 🙂 Pozdrawiam

P.S Dobbsik: moglbys zrobic zdjecie dla wyswietlacza, chcialbym ocenic jego jakosc i policzyc pixele dla tego pazia 🙂 Chodzi mi o fotke dobrej jakosci 🙂