Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Loteria Orange Odpowiedz na: Loteria Orange

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138394

Ojej, ja sam nie wiem. Powtarzam za regulaminem:
[size=85:1pby1275]Uczestnik mo?e przystąpić w ramach udziału w Loterii do ?Klubu Orange?. Uczestnik, który przystąpi do ?Klubu Orange?, będzie otrzymywał codziennie, od dnia przystąpienia do ?Klubu Orange? do dnia 4 kwietnia 2010 roku, jedną wiadomość w formie SMS-a, której koszt w kwocie 2 zł. netto + 22% VAT (2,44 zł. z VAT) poniesie Uczestnik. W celu przystąpienia do Klubu Orange Uczestnik powinien wysłać wiadomość SMS na numer 60200, o treści START BMW. Koszt przesłania wiadomości na numer 60200 jest naliczany zgodnie z planem taryfowym danego Uczestnika. Zasady obcią?ania Uczestnika kosztami związanymi z otrzymywaniem
opisanych powy?ej wiadomości SMS określa właściwy regulamin świadczenia usług telekomunikacyjnych. raz z otrzymaniem tej wiadomości SMS Uczestnik otrzymuje podwojenie punktów zdobytych poprzez wysłanie swojego Zgłoszenia na odpłatny numer 7400 lub na inny numer wskazany w materiałach reklamowych i promujących Loterię, pomiędzy godziną 0:00:00, a godziną 23:59:59 w dniu, w którym otrzymał wiadomość SMS z Klubu Orange. W przypadku, gdy Uczestnik nie prześle swojego Zgłoszenia w dniu, w którym otrzymał od Organizatora wiadomości SMS w ramach Klubu Orange, zostanie mu przyznanych 100 punktów. Organizator zastrzega mo?liwość zwiększenia ilości punktów przyznawanych z tego tytułu, o czym Uczestnik zostanie powiadomiony w wiadomości SMS. Uzyskane w ten sposób punkty będą uwzględniane w losowaniu odbywającym się w dniu następującym po ich uzyskaniu. Ka?dy Abonent lub U?ytkownik sieci Orange w rozumieniu punktu II.1 Regulaminu, mo?e przystąpić do Klubu Orange nie będąc jeszcze Uczestnikiem Loterii. W takim przypadku przystąpienie do Klubu Orange przez Abonenta lub U?ytkownika oznacza, i? przystępuje on jednocześnie do Loterii i dokonuje w ten sposób Zgłoszenia."[/size:1pby1275]

Moze sa jeszcze inne profity z uczestnictwa w tym klubie, ale ja znam tylko ten loteriowy watek.