Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy MVNO › Jaka przyszłość stawki 27 gr/min do wszystkich sieci w mBank mobile? › Odpowiedz na: Jaka przyszłość stawki 27 gr/min do wszystkich sieci w mBank mobile?
no krzysiek jak masz firmę i wzięłeś mbank na karte i chcesz to odpisywać od podatku to zycze powodzenia (przewiduje problemy kazdej oferty prepaid każdego operatora z fiskusem do momentu do którego realnie w zycie nie wejdzie ustawa ze prepaid to tez abonament. wtedy operator jak tego zechcesz bedzie musial wysyłać CI biliogi rozmów.) co zas tyczy sie mbanku to jak jestem malo wymagającym klientem to 19gr do wszystkich pl i 50MB co 30dni za free oraz ze 5zl starcza na 60dni i 50zl na 180dni mi to odpowiada. oprocz tego mam play fresha i testowałem strefę darmową i tez jestem zadowolony. tak samo GA testowałem jak dziala kom GA z voipem GnG i gg i tez dzialalo dobrze i fajny tani net mają. Ogolnie chyba jestem dosc zadowolonym człowiekiem. moj typ myślenia 'nawet jak dziewczyna CIE rzuciła to to widocznie znak że należy ci sie lepsza i ładniejsza dziewczyna. nie martw sie że zostałes sam. ciesz sie że w koncu zostałes wolny’ czy takie myślenie nie umila zycia?