Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Jaka przyszłość stawki 27 gr/min do wszystkich sieci w mBank mobile? Odpowiedz na: Jaka przyszłość stawki 27 gr/min do wszystkich sieci w mBank mobile?

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138643

ION bardzo Ciebie szanuję, ale po co te nerwy, jeśli nawet w jakiś sposób (poza posiadaniem telefonu i konta w mBank) jesteś związany z mBank, szkoda zdrowia. Tak swoją drogą, to w mBank Mobile oprócz czegoś takiego, jak INERNET_GPRS jest jeszcze takie coś jak WAP_GPRS – tak na wszelki wypadek, jakbyś nie doczytał. Poza tym masz oczywiście prawo szanować i uwiebiać mBnak Mobile i uważać go za apogeum na wszystko. Dla mnie nie otrzymanie odpowiedzi na ustne zapytanie skierowane do Biuroa Obsługi Klienta i mydlenie oczu dla zatuszowania swej niekompetencji jest nie do przyjęcia, poza tym nie wszystko działa w mBank Mobile. Np. do internetowego Biura Obsługi Klienta Orange skierowałem nie jedno zapytanie i na każde otrzymałem odpowidź – czas oczekiwania wynosił 1-3 dni. Poza tym np. w Orange wszystko działało. To wszystko jak powyżej powoduje, iż mBank Mobile nie nadaje się dla biznesu, dlatego też wracam do Orange, czyli tam gdzie mniej problemów (także dostępny billing poprzez internet w przeciwieństwie do mBank Mobile), a ty pozostań w mBank Mobile i ciesz się chwaląc go we wszystkim i przy każdej okazji. Masz do tego pełne prawo. Pozdrawiam.