Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Jaka przyszłość stawki 27 gr/min do wszystkich sieci w mBank mobile? Odpowiedz na: Jaka przyszłość stawki 27 gr/min do wszystkich sieci w mBank mobile?

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138612

do krzysiek: przyznam że oferta w mbank mobile19gr i 50MB darmowego netu co 30dni jest tak prostą oferta ze nie wiem z czym miałbyś miec tam problem(jak ustawić net w tel pisze na ich stronie. wiec jak masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego to moze i z słuchaniem bywają problemy u CIEBIE? no ok moze przesądzam bo ja z obsługa mbanku mam do czynienia tylko wtedy jak zglubie karte bankomatowa. sprawe załatwiają szybko. pytają na koncu czy mam jeszcze jakies pytania czy w czyms jeszcze pomoc, ja mowie ze juz nie ze wszystko inne jest ok. ładnie sie żegnamy i mam juz spokój (do następnego momentu gdy zgubie karte 🙂 ). Ogolnie z bok mbank mobile nie mialem do czynienia jeszcze ale w bok mbank widac ze pracują fajni i kompetentni ludzie i nikt mi nic nie wciskał. zas co do mbank mobile to od razu Mowili ze oni sie tym nie zajmują ale jak bym potrzebował to moga mi podać nr na infolinię mobile. nigdy nie brałem bo jest mi to zbędne. od lipca 2009r. mam mbank mobile19gr i jestem zadowolony.