Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138643

ja mam fsc T830 soft 1.12 od wrzesnia… raz nawalił tylko moduł GSM wymienili plyte i wszystko smiga… wgrywam wiele programow, gier(fakt trzeba poszukac zeby dobrze dzialaly na 240×240) korzystam z automapy 4.1 i wszystko w porzadku spokojnie moze zagluszyc radio Hołek… co do klawiatury ciezko by mi sie byloby przesiasc na cos z numeryczna tylko spokojnie mozna napisac sms jedna reką i rzadko zdarza sie zeby nacisnac cos innego a mam duze rece… co do wlaczania sie duzych liter…jak sie dluzej przytrzyma to wlasnie wklepuja sie duze litery(kwestia wprawy) hmmm czesto go uzywam muzyka rozmowy kilka sms czasami gry i filmy i czasem rajd po miescie z GPS jakas godzinka, to 1500 spokojnie wystarcza zeby wyjmujac go rana z cradle`a wytrzymac do wieczora i tak w nocy przeciez nie rozmawiamy… co to WiFi ja mam siec na DI-524 i smiga wspaniale ale UWAGA nie uzywac E2C (ten program co na fotkach) do konfigu neta wszystko sypie i potem jest problem…aparak 2mpx AF i co?porażka no ale nie po to sie uzywa pocketa za 1500 zeby fotki pstrykac…jedynie czego brakuje to obslugi SDHC a i nie polecam wgrywac Marchevki bo i tak mozna spokojnie wszystko zrozumiec po ang a system jest odciazony a co do predkosci to moze niektorzy nie odkryli ze sa profile…poprzez przytrzymanie czerwonej sluchawki…do wyboru sa profile dzwiekowe jak i oszczedzania energi i tu wlasnie mozna wybrac sobie tryb oszczedzania a co za tym idzie predkosc procka(power saving, normal, turbo,auto)test przeprowadzony pobieżnie nierzetelnie a szkoda…