Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Zapowiedź zmiany cennika usług GaduAIR

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od połowy grudnia zacznie obowiązywać nowy cennik usług pre-paid telefonii komórkowej GaduAIR. Pośród zmian m.in.: niższe stawki na transmisję danych w Eurostrefie oraz doładowanie zKonta naKonto.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138368

mydlenie oczu mało znaczącą obniżką w eurostrefie. popatrzcie o ile podrożały pakiety internetowe. z 5 na 15zł za 100MB to lekka przesada. trzeba przeprosić się z tak-takiem. tam tylko 9zł

• Anonimowy
      Gość

Tragedia !!!!!…Podwyzka pakietu 100mb z 5zl na 15 zl a pakietu 300mb z 11zl na …25 zl !!!!!

• Anonimowy
      Gość

Ale gamonie jesteście. A teraz jaka jest cena pakietów w cenniku. Powtarzam w takim samym cenniku tyle, ze dzisiejszym. Nie zdziwiło was, że nie ma pakietu 2GB? W starym też nie ma. Nie zdziwiło, że nie ma słowa o zmianie w pakietach?

• Anonimowy
      Gość

A już myślałem że będzie coraz taniej a tu xxxx DROGO!!

Przykład wzięli z Orange i to jeszcze bardziej podwyższyli ceny za neta!!

Co ty robisz GaduAir??

• Anonimowy
      Gość

Lista usunięcia usług długa i bardzo nie w porządku, w ogóle nie wyobrażam sobie takiego zagrania ze strony W4.

• Anonimowy
      Gość

Powiem tak – jak te pakiety internetowe w tej cenie czyli drożej,to po kilku miesiącach pożegnam sie z gaduair.pozatym minuty voip są po daładowaniu bez sensu zawsze mi przepadają.pora szukac nowej sieci lub wracac do Play.

• Anonimowy
      Gość

ej rzeczywiście jo. w starym cenniku też jest pakiet 100 mb 15 zl i nie ma 2 gb.. hmm ciekawe. mysle ze tak nie bedzie, oby… niedawno przeszedłem do gaduair, wszystko super a tu taka niespodziewanka 🙄

• Anonimowy
      Gość

likwiduja 2 GB a dają 750 MB ^^

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #237631 w Zapowiedź zmiany cennika usług GaduAIR
Twoje informacje:

Anuluj