Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Wystarczy Jedna Wizyta w PLAY -regulamin
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość29 września 2009 o 14:40Liczba postów: 138380który to już raz ma być od jutra łatwiej przejść do playa. od
dłuższego czasyu się ciągle gdzies natykam na artykuły, że
już od jutra bedzie lepiej. tzn, że obietnice zpoprzednich
tygodni im się nie udały skoro jednak od jutra będzie lepiej,
tylko czy tym razem już na pewno dobrze, że nie mam
zamiaru sprawdzać
-
Anonimowy
Gość29 września 2009 o 17:36Liczba postów: 138380Tylko pamiętajmy, ze przeniesienie za jedną wizytą jest realne. Natomiast aby przenieść nr w jeden dzień trzeba dobrej woli dwóch operatorów. A jak Polkomtel utrudniał przenoszenie to chyba większość osób interesujących się branżą jest świadoma. Ja planuję skorzystać i uciez z Plusa do Fresza. Bo mam teraz abo Plusa i wychodzi mi za minutę 1zł. Niby mógłbym się z nimi targować, może coś bym wyszarpnął przy podpisaniu umowy na rok. Ale Fresz jest na tyle atrakcyjny, że nie chce mi się szarpać 🙂 Hasta la vista Porażkomtelu 😉
-
Anonimowy
Gość30 września 2009 o 12:39Liczba postów: 138380 -
Anonimowy
Gość2 października 2009 o 13:49Liczba postów: 138380Lipa, czy nie lipa z tym przenoszeniem, trzeba zauwazyc jedno – kolejny boom na przenoszenie numerow. W tej chwili chyba wszyscy operatorzy daja jakis bonus za przeniesienie numeru do ich sieci. Najglosniej oczywiscie mowi play, ale u kazdego da sie cos takiego znalezc. Nawet w biznesowkach tak jest (w orange ponad 120 zl do wszystkich do wygadania). Zaczelo sie chyba od tego raportu UKE o przenoszeniu.
-
-
AutorWpisy