Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wystarczy Jedna Wizyta w PLAY -regulamin

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Od 30 września br wystarczy jedna wizyta w salonie PLAY, aby przenieść swój numer do PLAY Fresh. Oferta skierowana jest do zarejestrowanych klientów innych sieci korzystających z oferty na kartę oraz klientów oferty abonamentowej, mix lub biznesowej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

który to już raz ma być od jutra łatwiej przejść do playa. od

dłuższego czasyu się ciągle gdzies natykam na artykuły, że

już od jutra bedzie lepiej. tzn, że obietnice zpoprzednich

tygodni im się nie udały skoro jednak od jutra będzie lepiej,

tylko czy tym razem już na pewno dobrze, że nie mam

zamiaru sprawdzać

• Anonimowy
      Gość

Tzn Play już nie raz reklamował że przenosi w 1 dzień a tak naprawdę wszyscy wiemy jak było. Teraz jak będzie się okaże ja tam trzymam dystans do tej sieci.

• Anonimowy
      Gość

Tylko pamiętajmy, ze przeniesienie za jedną wizytą jest realne. Natomiast aby przenieść nr w jeden dzień trzeba dobrej woli dwóch operatorów. A jak Polkomtel utrudniał przenoszenie to chyba większość osób interesujących się branżą jest świadoma. Ja planuję skorzystać i uciez z Plusa do Fresza. Bo mam teraz abo Plusa i wychodzi mi za minutę 1zł. Niby mógłbym się z nimi targować, może coś bym wyszarpnął przy podpisaniu umowy na rok. Ale Fresz jest na tyle atrakcyjny, że nie chce mi się szarpać 🙂 Hasta la vista Porażkomtelu 😉

• Anonimowy
      Gość

który zostanie aktywowany przez P4 w przypadku pozytywnie zakończonego procesu przeniesienia numeru i

aktywowania numeru w Sieci Telekomunikacyjnej P4.

• Anonimowy
      Gość

Jakis czas temu czytalem podobne slowa… a jak się po raz kolejny nie wywiążą to potem i tak nie mozna od nich wyciągnąć żadnych konsekwencji. Jedną wizytę w Play już zrobiłem, było to na początku umowy.

O jedną wizytę za dużo:(

• Anonimowy
      Gość

obiecanki cacanki, play ciągle coś obiecuje, dałem się tym

ich obietnicom oszukać i teraz mam umowę na dwa lata w

najgorszej sieci.

• Anonimowy
      Gość

Lipa, czy nie lipa z tym przenoszeniem, trzeba zauwazyc jedno – kolejny boom na przenoszenie numerow. W tej chwili chyba wszyscy operatorzy daja jakis bonus za przeniesienie numeru do ich sieci. Najglosniej oczywiscie mowi play, ale u kazdego da sie cos takiego znalezc. Nawet w biznesowkach tak jest (w orange ponad 120 zl do wszystkich do wygadania). Zaczelo sie chyba od tego raportu UKE o przenoszeniu.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #182602 w Wystarczy Jedna Wizyta w PLAY -regulamin
Twoje informacje:

Anuluj