Start › Forum › Inne › Bezpieczeństwo › Wysłanie SMS-a w trakcie jazdy może doprowadzić do tragedii (video)
-
AutorWpisy
-
-
-
Prośba do administratora o to by posty od osób nie zarejestrowanych były wcześniej moderowane. Jestem zbulwersowany podejściem poprzednika do tej sprawy. To jest nie do pomyślenia i wielce oburzające z jaką drwiną podchodzi się do sprawy bezpieczeństwa w ogóle.
Zresztą sama treść napisanej przez niego wiadomości mówi wszystko o tym użytkowniku. Kan moderujmy wypowiedzi od niezarejestrowanych użytkowników, bo nie wierzę, że ktoś to mógłby przepuścić, szanujmy ten portal i siebie nawzajem i tylko przez szacunek do poprzednika nie określę go żadnymi epitetami. Mam nadzieje, że poprą mnie inni użytkownicy zarejestrowani w tym portalu aby takie treści niszczyć w zarodku. Komuś tu się pomieszała demokracja z szacunkiem dla powagi sprawy. -
-
Anonimowy
Gość26 stycznia 2011 o 21:38Liczba postów: 138848Gadanie przez telefon w czasie jazdy jeszcze strawię ale za SMSy to powinni nogi z d… powyrywać. A wogóle cała moda na SMSowanie i cały ten boom SMSowy są dla mnie niezrozumiałe. Minuty w sieci są za pół darmo a ludzie SMSują. I żeby gadać SMSami to płaci i jeden i drugi. Ja SMSów wysyłam może 5 – 10 max miesięcznie. A minut wygaduję czasem i ponad 500.
-
-
-
AutorWpisy