Start Forum Rynek Rozliczenia i płatności Wojciech Jabczyński odchodzi z TP (Żart primaaprilisowy)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Rzecznik Grupy TP odchodzi z Telekomunikacji Polskiej. Z nieoficjalnych informacji Telix.pl wynika, że Wojciech Jabczyński, dostał „propozycję nie do odrzucenia” w UKE, gdzie ma zajmować się wprowadzaniem nowych stawek MTR. Prezes UKE poddaje konsultacjom zakres i termin wdrażania asymetrii stawek MTR.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

Dzis PRIMA APRILIS czy to zart, jezeli nie to prawdobodobnie przeskoczy do sieci PLAY- czesto wypowiadal sie pan rzecznik ORANGE o promocjach PLAYA, czyzby cos mu sie spodobalo i chce zmienic barwy pomaranczowe na fioletowe-bardzo jest to ciekawe.Telix informuje,ze ma byc specjalista w UKE, jezeli tak bedzie to pan rzecznik bedzie lobbowal na rzecz Orange. Play jest siecia na rynku od 3lat i od tamtego czasu wiele zmienilo sie w uslugach telekomunikacyjnych,to wielka trojca dzieki wysokiej stawce za minute polaczenia do Play traci swoich klientow rzecz tej sieci. Znam przypadki gdzie ludzie maja jeden numer np. Orange a drugi Play- nie chca przeplacac bo po co. Stawki MTR spadly, ale operatorzy nadal w cennikach dla swoich klientow wlasnie do Play utrzymuja cene minuty na wysokim poziomie.Przepraszam ze troche odbieglem od tematu.

• Anonimowy
      Gość

No miejmy nadzieję, że dzięki jego staraniom spadną MTR do Play.

• Anonimowy
      Gość

Brawo, swietny zart a moze jednak nie 🙂

• Anonimowy
      Gość

zarcik 😉

• Anonimowy
      Gość

jak Pan Wojtek odejdzie z grupy tp to nie wiem czy sie znajdzie taki drugi rzecznik,który tak dobrze będzie budował wizerunek grupy tp jak On..ciekawe ile by musiał zarabiac zeby sie samemu pozbawic tak prestizowego stosunku pracy 😉

• wlo
      Uczestnik
      Liczba postów: 1131

😉

Ciekaw jestem, czy szeryf zapłaci rzecznikowi tyle co Tepsa, ze propozycja jest "nie do odrzucenia"? Jeśłitak, to musimy mieć bogate państwo! A może pensja obejmować będzie korzyści z wiedzy wyniesionej z Tepsy? No to z pewnością byłoby warte każdych pieniędzy…

BTW. W radiu od rana trąbią, ze Ferrari z powodu odnowionej kontuzji oka tego Brazylijczyka (Boże, wyleciało mi nazwisko z głowy mimo, ze przed chwilą w serwisie sportowym po raz kolejny o tym mówili) dała Kubicy "propozycję nie do odrzucenia" ;-D

• Anonimowy
      Gość

Budował jak budował ale TP dalej swoim wizerunkiem nie grzeszy. MTR mogły by już spaść wtedy byśmy zobaczyli jak będzie na rynku, bo coś mi się wydaje wszystko co jest teraz (ze strony Play) jest tylko chwilowe.

• Anonimowy
      Gość

mirekb: w tym punkcie zgoda. Wystarczy popatrzeć na popularność bloga rzecznika. Co do samej informacji o odejściu – wiadomo, jaki mamy dziś dzień, więc ja bym patrzył na to info z dystansem 😉

• Anonimowy
      Gość

To na pewno żart. Inaczej czekałaby nas katastrofa 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #193042 w Wojciech Jabczyński odchodzi z TP (Żart primaaprilisowy)
Twoje informacje:

Anuluj