Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Włamał się po komórki i ukradł 14 atrap telefonów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Bardzo dużą „inteligencją” wykazał się 27-letni mężczyzna z Moniek, który to ukradł 14 atrap telefonów z autoryzowanego punktu jednej z sieci telefonii komórkowej. Swój łup próbował sprzedać kolegom.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138211

😀 😀 😀 Buahahahahahaha 😀 😀 😀 Co za wieśniak z tego złodzieja. Prymityw nad prymitywy… Ten news w tym roku rozbawił mnie najbardziej. 10/10

• Anonimowy
      Gość

Najgorzej miał ten kolega, któremu złodziej też ukradł telefon – bo prawdziwy, a nie tylko atrape, hehe News roku:)

• webis
      Członek
      Liczba postów: 201

News z gatunku „wyszedł do sklepu i zapomniał masła”, ale mnie rozbawił. Trzeba mieć inteligencję szklanki, żeby nie zorientować się, że kradnie się atrapy. BTW – drogi złodzieju – ku przestrodze, paczki papierosów, wystawione w oknach kiosków też są atrapami :lol

• Iomega
      Członek
      Liczba postów: 365

Zlodziej sam się ukarał:)

• Anonimowy
      Gość

O matka co za człowiek… dobre. Ukraść atrapy i jeszcze na dodatek okraść kumpla 😀 dobre nie ma co sam siebie ukarał. Albo był tak pijany że nie wiedział co robi ale po prostu czytać nie umiał że wystawowe telefony to atrapy 😀

• Anonimowy
      Gość

Wiecie co jest śmieszne w naszym kraju ? Złapano złodzieja który okradł sklep, ale wartość skradzionego towaru to 14 x 15 zł = 210 zł . Wg Polskiego prawa za taki czyn( kradzież mienia o wartości poniżej 250 zł ) może dostać co najwyżej mandat ~500 zł. I siedzieć nie pójdzie. Surowszą kare dostanie od kumpla od którego pewnie dostsnie wp***l.

• Anonimowy
      Gość

– Nie wiem śmiać się czy płakać ?
      Czy Polska to kraj idiotów ?

• Anonimowy
      Gość

Fujara do n-tej potęgi :lol

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #238873 w Włamał się po komórki i ukradł 14 atrap telefonów
Twoje informacje:

Anuluj