Start Forum Operatorzy Internet mobilny Wkrótce iPlus na kartę

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Polkomtel, operator iPlus wprowdza do swojej oferty usługę iPlus pre-paid – zapowiedział na poniedziałkowej konferencji prasowej prezes spółki, Jarosław Bauc.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

ooo widze ze z pol na karte sie zaczynają liczyc 😉 bardzo dobrze.narazie nie narzekam,mysle nad pol ale gdyby w simplusie,po dzisiejszym rucu play(29pln 2gb) byl pakiet 1gb za nawet 50pln lub dali wlasnie limit w nowej ofercie prepaid data i tak byłby sukces.wreszcie po latach limity w abo data beda sie zwiekszac

• Anonimowy
      Gość

Plus przetarł w końcu oczy bo stracili całą masę klientów aż zonk był maksymalny. Teraz robią jakieś oferty. Ale czy da to jakieś głębsze rezultaty zobaczymy wg mnie konkurencja nie śpi…

• Anonimowy
      Gość

Oj Adi, Adi… Plus ma najwięcej abonentów mobilnego Internetu ;).

• Anonimowy
      Gość

Plus ma w ogóle najwięcej abonentów- i co z tego jak jest największym badziewiem w PL. Byle się wasza wspaniała platforma nie myliła,przy zliczaniu danych- co znowu się zdarza- czytajcie konkurencje. Poza tym szczere gratulacje zasięgu gprs w wielu miejscach Polski. Lider technologiczny- to zobowiązuje. Polsat tez ma 3 mln i ma jedna z gorszych ofert na rynku. Po prostu to oferty dla bałwanów. Pozdrawiam zadowolonych abonentów Plusa I CP – i dziwie wie waszemu zadowoleniu:)

• Anonimowy
      Gość

zadowoleni uzytkownicy plusa pozdrawiaja niezadowolonych uzytkownikow innych sieci 🙂

• Anonimowy
      Gość

Nie mogę Ci podziękować, bo jestem bardzo zadowolonym użytkownikiem innej sieci 🙂

• Anonimowy
      Gość

Berdys ciesze sie 🙂

do kamishona: "kture", "bałuwan", "piepszy", "kturzy", "bauwan" – wez slownik w łape (to taka ksiazka w ktorej sprawdzisz poprawnosc pisanie wyrazow, ktore sprawiaja Ci trudnosc), albo zapraszamy znow do szkoly, mysle ze podstawowka bylaby w sam raz 🙂

pozdrawiam 🙂

• Anonimowy
      Gość

" 🙂 " jest cos takiego jak Dysgrafia zobacz sobie w slowniku balwanie 🙂

• Anonimowy
      Gość

ja tez jestem zadowolonym uzytkownikiem innej sieci zreszta kazda siec jest lepsza od Plusa

p.s. Plus sie sklada z minusow ( 2 minusy daja Plus ) :-)))))

• Anonimowy
      Gość

Plus udaję, że jest rewolucjonistą a zapomina, że Era pierwsza wprowadziła HSPA+

• Anonimowy
      Gość

Zadziwiajace jak ludzie potrafia byc obludni… Jesli pojawia sie artykul na temat orange to wszyscy pisza ze jest to najgorsza siec, jesli pojawia sie artykul na temat ery to wszyscy pisza ze era jest najgorsza siecia, teraz pojawia sie artykul na temat plusa to znowu plus jest najgorszy, ludzie zastanowcie sie co wypisujecie, bo wydaje mi sie ze kazda siec ma swoich zadowolonych uzytkownikow, ktorzy swiadomie z niej korzystaja, a reszta to ta czesc ktora dala sie nabrac na telefon za zlotowke i teraz strasznie placza ;]

poza tym wydaje mi sie ze nazywanie kogos balwanem swiadczy tylko o wyjatkowym braku kultury, a do redakcji: to zenujace ze pozwala sie na tego typu zachowanie na tak powaznym portalu… przykre

• johnny-18
      Członek
      Liczba postów: 1012

A może za każdym razem pisza inni ludzie?

Ja mam internet z Plusa i rezygnuję jak tylko skończy mi się umowa w maju. Dlaczego? Bo nie interesuje mnie nazwa sieci tylko oferta.

W tej chwili plus podniósł limity starym abonentom, ale tym, którzy mają zniżkę za przedłużenie umowy – nie. To nie fair. Poza tym w orange będę miał lepszą prędkość w zasięgu CDMA.

• Anonimowy
      Gość

Jak iPlus zrobi p

lepsza ofertę od sieci play na przykład 6 MB za 50 zł to będę za interesowany wtedy ofertą plusa o ile znam tą sieć to nic dobrego nie zaproponują

• Anonimowy
      Gość

To jest zapowiedź internetu na kartę, a nie zmian w ofertach abonamentowych. Dobrze by było, gdyby wprowadzili jakieś zmiany np. dotyczace cen modemów. To dość spory wydatek. I dobrze by było, gdyby Plus, jak zresztą Orange i Play, znieśli blokady sim ze swoich modemów. Era wprowadziła teraz studencki starter: sim z kasą na transfer i tani modem, jak zwykle bez simlocka. Ciekawe, czy zmienią stawki za transmisję, które obowiązywały w simdacie?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Odpowiedź #185867 w Wkrótce iPlus na kartę
Twoje informacje:

Anuluj