Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS Wjechała do lasu, bo tak nakierował GPS

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Kolejny przypadek bezgranicznego zaufania do GPS: 28-latka wracając wieczorem do domu postanowiła pojechać według wskazań GPS-a, który miała zamontowany w aucie. Urządzenie kazało jej skręcić w leśną drogę, no i zakopała się na grząskiej leśnej drodze.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138796

Najpierw ustawi sobie trase najkrotsza a potem zdziwienie ze droga wiedzie przez las. Po co debilom GPS ? Za akcje policji powinna zaplacic ze swego konta. Ja za idiotke nie chce placic !!

• Anonimowy
      Gość

No genialna ta baba i policja, miała GPS to trzeba było podać pozycję a nie helikopter wysyłać!? Niech ją obciążą kosztami to się może nauczy nawigację obsługiwać.

• Anonimowy
      Gość

@ Rychu – chyba nie korzystales nigdy z GPS… :/ Jesli wyprowadzil ja w pole to jak miala podac swoja lokalizacje? (czytaj blednie ja pokierowal to lokalizacja nie bedzie sie zgadzac…)…

• Anonimowy
      Gość

Heheh, kiedys testowałem darmowa nawigacje Nokii. Chciałem, żeby mnie doprowadziła do apteki oddalonej o 7-8 minut spacerem. Wyszedłem na drugim końcu osiedla. Od tej pory nie wierzę w darmowe programy…

• Anonimowy
      Gość

Niesamowity news…chyba naprawde nie macie o czym pisac

PIERDOŁY

• Anonimowy
      Gość

@ Gacek – zaskocze cie ale bedac w Polsce (mapa platna i sprzet tez dobry-nowy) wpisalem trase itp no i moje zaskoczenie bylo takie, ze doprowadzic mnie to chcialo do jakiegos miejsca w Iranie… :/ Wspolrzedne tez byly nieprawidlowe. Ot poprostu mapa i satelity niezbyt chyba sie dogaduja czasami. A i za kazdym razem jak sie wybierze to samo miejsce (podajac miejscowosc i precyzujac co do lokalizacji) to pokazuje sie ten nieszczesny Iran… 🙂 Od tamtej chwili ZAWSZE sprawdzam cala trase zanim wyrusze… czyli KTOS ma racje.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #192551 w Wjechała do lasu, bo tak nakierował GPS
Twoje informacje:

Anuluj