Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Wielka awaria sieci Era (Aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Abonenci sieci Era w stolicy i podwarszawskich miejscowościach nie mogą korzystać ze swoich telefonów od wczorajszego wieczora. Telefony w stolicy (nie zależnie od lokalizacji) ma problem z odnalezieniem nadajników, czyli zalogowaniem się do sieci. Era zaprzecza: – Awarii nie ma. Mogą być „zakłócenia lokalne”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138394

Eee? Mam Ere, mieszkam w Warszawie (praca – Marymont, dom – Mokotów) i nawet przez chwile nie miałem problemu. Skąd takie info, bo nawet źródła nie widzę?

• Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Link, jak zawsze na Telixie, jest w źródle w tym wypadku w Alert24. Pozdrawiam Andrzej

• Anonimowy
      Gość

nie tylko w wawie są problemy..wiekszosc ludzi ode mnie z pracy ma tele w erze..od 2 dni nikt sie do nich nioe moze dodzwonic a jak oni chca to siec zajeta..ogolnie mowie poza Kielcami(10-30km jest makabra) w samym miescie ok

• Anonimowy
      Gość

Na śląsku tez występuje syndrom padaki, rzadziej ale jednak, jakiś czas temu w salonach oficjalnie przyznawali sie do prac przy nadajnikach

• Anonimowy
      Gość

Okolice Wrocławia – bezskutecznie kilka razy próbowałem wysłać SMS-y i nic z tego.

• Anonimowy
      Gość

wczoraj poznym wieczorem przegadalem 2h i zadnego zaklocenia nie bylo, ale owszem jeden sms doszedl mi po 3h od wyslania z orange..

• Anonimowy
      Gość

Wy to na jakiś wsiach mieszkacie mi era działa cudownie

• Anonimowy
      Gość

no dokladnie u mnie na targowku wsyzstko w najlepszym porzadku. Wszystko chodzi tak jak zawsze czyli bardzo dobrze!

• Anonimowy
      Gość

Awarie sie zdarzaja. Kiedy ostatnio bylem pewien, ze nowy rom na moim PDA przestal dzialac i juz prawie zabralem sie za hard reset kolega podpowiedzial zebym zadzwonil do BOKu Play i zglosil problem. Rozmowa trwala 3 minuty – dowiedzialem sie ze maja awarie i spokojnie poszedlem spac. Niesamowicie bym sie zdenerwowal gdyby w tej sytuacji Play zachowal sie jak Era i schowal glowe w piasek.

• Anonimowy
      Gość

Ja tam nie mam zadnej awarii, wszystko dzis jak wczoraj czy przedwczoraj chodzilo tak jak trzeba. A jezdzielem po wawie wzdluz i wszerz..

• Anonimowy
      Gość

Problemy zaczely sie po aktualizacji oprogramowania…

• Anonimowy
      Gość

Problemy z siecią ERA zaczęły się w okolicach Wołowa/Dolnośląskie/05.12.08.Wdniu 6.12 godz. 11:10

zgłosiłem reklamację w dziale obsługi na którą nie otrzymałem odpowiedzi. Dnia 9.12 o godz. 19:34 ponownie zgłosiłem problem z siecią.Do dnia dzisiejszego żadnej odpowiedzi ani poprawy z zasięgiem.I za co tu płacić!!! Pomimo że jestem stałym abonentem ERY od ośmiu lat zastanawiam się nad zmianą operatora.Wielu moich znajomych też się nad tym zastanawia…..

• Anonimowy
      Gość

Radom też bez sieci

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #165384 w Wielka awaria sieci Era (Aktualizacja)
Twoje informacje:

Anuluj