Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › W pre-paid Ery nie będzie pakietów internetowych ? (Aktualizacja)
-
AutorWpisy
-
-
W pre-paid Ery nie będzie pakietów internetowych ? Wszystko na to wskazuje. Dziś kończy się promocja. W zapytaniu wysłanym przedwczoraj do biura prasowego Ery zapytaliśmy czy promocja zostanie przedłużona. Niestety do dnia opublikowania informacji nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Promocja została przedłużona o kolejne 6 miesięcy.
-
Anonimowy
Gość31 grudnia 2009 o 11:35Liczba postów: 138798A pomyśleć, że w 2005 i jeszcze w 2006r. pre-paid’y PTC, na tle konkurencji, były tak korzystne. A, gdy władzę w PTC przejęło DT, jest po prostu źle, no może w Heyah jeszcze nie ma tragedii. Skoro skąpe Szwaby stawiają na post-paid, to od marca numer Eruni TT mam w Play Fresh, a Era Heyah, teraz w Simplusie i jest dobrze. Może, gdyby cudem udziały odzyskało Vivendi, to byłoby lepiej. Dziwne, że w 2005r., gdy była dwuwładza w PTC, ochrona jednego zarządu nie chciała wpuścić drugiego (hehe), to można było w Tak Taku, dać naprawdę korzystne warunki, jak na ówczesny rok, oczywiście były inne aspekty tego wieloletniego konfliktu, jak zaniedbania w rozbudowie sieci. A teraz tylko płakać się chce, jak w TT wszystko obniżają na siłę, jak 29gr/min. a zapowiadanych, korzystniejszych pakietów internetowych w Erunii TT, ani widu, ani słychu:(
-
Anonimowy
Gość31 grudnia 2009 o 12:12Liczba postów: 138798Info bardzo dobrze zredagowane. Trzeba było jeszcze napisać że wejście tylko np. na stronę Google czy jakąś inną to w Era Tak Tak koszt 1,44zł.
A likwidacja (ewentualne nieprzedłużenie) tych pakietów 5mb za 5zł to i tak żadna strota bo tylko ostatni osioł korzystał z tak nieopłacalnej względem konkurencji oferty.
Nowych pakietów na internet nie widać. I nic nie wskazuje że będą. Nawet w Erowych abonamentach polikwidowali to co było dobre (np. pakiet 500mb za 15zł przy przedłużeniu umowy). Era na księżyc!
-
Anonimowy
Gość31 grudnia 2009 o 14:52Liczba postów: 138798Arthgur: Twój nick bardzo przypomina mi maniaka różu t-mobile z Telepolis ha ha! Przypominam Ci, że tu jest możliwość dodawania komentarzy pod artykułem. Można pisać o ofercie operatora, ale także wspomnieć jak było kiedyś, a jak jest dzisiaj. A ją się głośno, między innymi, zastanawiam, dlaczego kiedyś mogło być konkurencyjnie,a teraz nie? Także, jak Ci się nie podoba, to nie czytaj. Uważam, że Twój post, z tzw. wycieczka osobistą, to dopiero jest spam. Przepraszam redaktorów Telix’a, ale musiałem odpowiedzieć na post "wymierzony" we mnie, który obraża użytkowników mających własne zdanie.
-
Anonimowy
Gość31 grudnia 2009 o 15:23Liczba postów: 138798ale moim zdaniem przeglądanie stron np.onet na ekranie telefonu komórkowego w normalnej wersji pobiera dużo danych a i wczytywanie jest dość długie nawet na hsdpa. a przy użyciu edge o gprs nie wspominając to tragedia. przy 2G oprócz przeciążenia sieci powstaje jeszcze inny problem a mianowicie brak możliwości się do nas a osoba dzwoniąca dostaje komunikat że mamy wyłączony telefon co oczywiście nie jest prawdą. ja zawsze poza domem przeglądam onet poprzez minioperę i to mi wystarcza.niestety użytkownicy iphona są skazani poprzez brak javy na te niedogodności a operatorzy przeciążenia sieci.oczywiście można korzystać z wersji odchudzonych ale to nie to samo co widok strony w układzie oryginalnym a i nie wszystkie strony są w takim systemie.
-
Anonimowy
Gość31 grudnia 2009 o 17:17Liczba postów: 138798To prawda, internet w Play mimo że tani ale za to maksymalnie ograniczony, aczkolwiek czy tani bym tutaj spekulował bo ja w wakacje właśnie z Ery na przedłużenie umowy dostałem do abonamentu w telefonie dostałem 500mb za 15zł tylko że ja z tą różnicą w stosunku do Play że mogę korzystać wszędzie gdzie tylko chce a oni nie bardzo…
-
Anonimowy
Gość1 stycznia 2010 o 10:33Liczba postów: 138798 -
Anonimowy
Gość1 stycznia 2010 o 12:25Liczba postów: 138798 -
Anonimowy
Gość1 stycznia 2010 o 12:45Liczba postów: 138798Jezeli ktos duzo korzysta z internetu w telefonie to najlepiej zrobi rezygnujac z Tak Taka. Wystarczy przeniesc sie do Simplusa,mBank Mobile lub Play Fresha. Bedziecie miec znacznie taniej i wygodniejsze korzystanie z internetu. 5MB to bardzo zalosny pakiecik i kto ma smartfona wie dobrze o czym mowa.
-
Anonimowy
Gość1 stycznia 2010 o 13:12Liczba postów: 138798 -
Anonimowy
Gość1 stycznia 2010 o 16:35Liczba postów: 138798 -
Anonimowy
Gość2 stycznia 2010 o 14:09Liczba postów: 138798Na pewno wprowadzą jakieś pojemniejsze pakiety internetowe, ale- widać- nie teraz. Jeśli TT wprowadził przepadalność środków po przekroczeniu terminu ważności na wychodzące, to znaczy że wprowadził takie same zasady, jakie są w Orange i Plusie. Ale ciągle terminy ważności z doładowań się kumulują, więc można mieć konto aktywne na kolejnych 12 miesięcy, czyli i tak jest znacznie lepiej, niż u innych w W3.
-
Anonimowy
Gość5 stycznia 2010 o 18:35Liczba postów: 138798
-
-
AutorWpisy