Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi W PLAY studenci mają lepiej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

PLAY stratuje z przygotowaną specjalnie dla studentów „Promocją Studencką” w ofertach One Play i Play Mixtura. Obecnie obowiązuje również specjalna oferta Play Online dla studentów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

Play uderza, w dobrym tego słowa znaczeniu, w wykształconego klienta. Myślę, że to dobra droga. Kiedyś będą oni zarabiać dobrze, a wiadomo w Polsce nadal przywiązanie do operatora to jedyny problem nowych operatorów. Mając ich już dziś będą czerpać korzyści, gdy będą mieli pełne kieszenie pieniędzy i dużo ich mogą wydać na rozmowy lub usługi. Ciekawe, że reszta W3 lub nowi MVNO tego nie zauważa

• Anonimowy
      Gość

jak widzę, to chyba nie ma różnic między tym a naormalnymi umowami…zatem co to za promocja??

• Anonimowy
      Gość

jest 100zł zniżka na dane telefony

• Anonimowy
      Gość

tragedia aby avila był za 200zł w abo 45 – wstyd!!!! przeciez ten tel za 400 zł chodzi na allero – a w play miały być tanie telefony

• Anonimowy
      Gość

A mi się wydaje, że różnica jest w okresie umowy, bo tu jest 12 m-cy, a dla "niestudentów" 24 m-ce.

Poprawcie mnie jak się mylę.

• Anonimowy
      Gość

Przez 12 miesiecy to masz 3x wiecej kasy do wydania tzn placisz min 45zl a dostajesz 135zł. Po roku masz 45zl do wydania (oczywiscie minutowo….)

• Anonimowy
      Gość

Wg mnie jest tak sobie niczym nie zachwycają ani nie zawstydzają. Znowu pojawia się bonus czasowym po nim zostajemy w sumie z niczym mamy tylko pusty abonament. W którym zresztą jak zawsze nic nie przechodzi na następny miesiąc…

• Anonimowy
      Gość

uwaga mirekb bedzie zaraz nawijal ze ma minimixa i nie ma pakietow internetowych i w ogole ze zycie jest ciezkie a play be pozdr dla jacka N. z gw ;D

• Anonimowy
      Gość

Ja wiem, czy w wyksztalconego? Nie jestem przekonany, ze studenci beda woleli playa brac i miec zasieg tylko w miescie, w ktorym studiuja niz inny mobilny net. Dla mnie wyksztalcony, to dobrze poinformowany, a jest przeciez oferta etgo nowego operatora, co dziala na laczach orange, no i samo orange z cdma, ktore wymiata zasiegiem

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #183092 w W PLAY studenci mają lepiej
Twoje informacje:

Anuluj