Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 11 marca oferta Telewizji Cyfrowej UPC zostaje wzbogacona o pięć nowych kanałów, w tym jeden w jakości HD. Abonenci zyskują dostęp do trzech nowych stacji Telewizji POLSAT (POLSAT HD, POLSAT Film i POLSAT Futbol), oraz muzyczno-rozrywkowego kanału ESKA TV.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138384

Cud pański!

• Anonimowy
      Gość

i wszystkim próbują wtrynić ten swój chello telefon, ile to ja razy muszę powtarzać tym panienkom co dzwonią z ofertą że nie chce telefonu a one ciągle swoje

• Anonimowy
      Gość

Jaki telefon? Telefon to ma TP. UPC nie ma mawet namiastki tego. Jakość tego ich voip jest beznadziejna. Co ciekawe inne voipy na laczu upc dzialaja bezproblemowo.

• Anonimowy
      Gość

Jakość telefonu UPC jest wyśmienita… To chyba masz jakis

aparat do bani albo udaj się do laryngologa

• Anonimowy
      Gość

korzystam z voipa betamax na laczu upc i nie ma problemu. Samo upc przyznalo mi rabat za nieprawidlowe dzialanie wiec to ty idz do laryngologa. A aparat to markowy sprzet i dziala dobrze.

• Anonimowy
      Gość

Umowa na anologową zakończyła mi sie juz sam nie wiem kiedy. W miedzy czasie była zmiana telewizora ( HD) a teraz przyszedł pomysł na zmiane na sygnał cyfrowy. Pakiety typu 5 telefonów , internet, kolacja mnie nie interesuja. Chce tylko telewizje w miare z normalnym abonamentem tzn. jakośc, typ kanałów, abonament.

Zaznaczam że jestem raczej za kablówka bo jakos nie chce mi sie ciągnąć przewodów od talerza itp sprawy.

Ogólnie rzecz biorąc , czy wogóle jest sens zmieniac na cyfrowy sygnał i wiazac sie nowa umową na rok czy dwa do przodu. Jaka jest różnica w jakości obrazu , oczywiscie pomijając te z sygnałem HD których i tak jest tylko 4-5. Czy warto ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #191812 w UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów
Twoje informacje:

Anuluj