Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe UPC Polska ma 150 tys. klientów usługi telefonicznej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

UPC Polska ma już 400 000 klientów usługi internetowej, 100 000 klientów telewizji cyfrowej oraz 150 000 usługi telefonicznej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138392

UPC to jeden wielki bałagan. Nawet usług mi nie potrafią wyłączyć których nie chcę, a jak się do nich dzwoni to się rozmawia z ludźmi którzy nie mają zielonego pojęcia co się dzieje. Z internetu od nich już nie korzystam od 2 lat i jestem zadowolony z mojej migracji na Netię. W ciagu 2 lat jedna awaria usunięta po telefonicznym zgłoszeniu. Obsługa jest fachowa a internet stabilny i śmiga jak należy. W upc ciągle coś się zawsze krzaczyło.

• Anonimowy
      Gość

ja na razie na upc nie moge narzekać, choć mogli by dac dynamiczne IP. wlasnie dlatego przechodze do netii bo lubie pobuszowac po rapodshare i ściągać czy to muze czy filmy. a netia spełnia marzenia, więc trzeba to wykorzystać;)

• Anonimowy
      Gość

W dniu 09/05/2009 niemam sygnału w telefonie to już nie pierwszy raz chyba zrezygnuję po co mi taki telefon.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #169026 w UPC Polska ma 150 tys. klientów usługi telefonicznej
Twoje informacje:

Anuluj