Start Forum Rynek Rozliczenia i płatności Tydzień 5x więcej punktów – urodzinowa promocja Payback

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

15 września rusza największa w historii PAYBACK promocja – „5 razy więcej punktów”. Z okazji pierwszych urodzin Programu na polskim rynku uczestnicy będą mogli zbierać rekordową liczbę punktów u 13 partnerów jednocześnie i szybciej wymienić je na wymarzone nagrody w PAYBACK.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Bita-po
      Uczestnik
      Liczba postów: 1040

A to chyba ta promocja co został przełozona w zwiazku z żałoba narodową ?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

Przełożona czy nie wazne ze ejst okazjia zdobyc dodatkwoe punkty 😀 dla mnie to swietna wiadomość bo zbliza mnie do nagrody na, którą zbieram. W sumie i tak szybko sie zbiera punkty w tym porgramie bo duzo firm i ciagle jakies dodatkowe akcje sa 🙂

• Yoggi
      Członek
      Liczba postów: 1

A co mieli innego zrobić?
      A że w ludziach duch zbieractwa punktowego w Payabacku nie gaśnie – patrz liczne komentarze w sieci na temat przelicznika i nagród – można podejrzewać, ze promocja pożywi wielu lojalnych użytkowników, by zdobyć to i tamto :lol

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138381

Dobry był pomysł z tą promocją, tyle mi punktów wpadło, że już mogę na cos fajnego wymienic, ale poczekam jeszcze troche, może na Swieta tez cos podobnego wymyślą i wtedy znowu konkretna ilosc wpadnie. Wtedy uzbiera sie na cos bardziej wartościowego

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #232772 w Tydzień 5x więcej punktów – urodzinowa promocja Payback
Twoje informacje:

Anuluj