Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria tPAD-780 – polski tablet z Androidem

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Firma Trak Electronics prezentuje swój najnowszy produkt – tablet internetowy tPAD-780. Pierwszy polski tablet wyposażony jest w 7-calowy ekran LCD, system operacyjny Android 2.1 oraz wydajny procesor ARM.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139024

Wszystko pięknie tylko szkoda że takie urządzenia na allegro można kupić od 250zł, po raz kolejny nie trafiony produkt i obiecanki, że będzie w grudniu tylko pytanie którego roku.

Co do wydajności to się lekko uśmiałem chciałbym na tym obejrzeć film w full HD w dodatku 6 godzin bez przerwy

• akmk
      Członek
      Liczba postów: 418

Czemu wszyscy się uparli że trak czy też maphone to Polskie firmy skoro to rasowe Chińskie produkty,śmiechu warte

• Anonimowy
      Gość

Kupić można, ale te tanie tablety za 250 zł pracują pod starym Androidem (1.5 , 1.6 )

• Anonimowy
      Gość

te na allegro za 250zł czy 400zł to są z wysyłką z Chin, ciekawy jestem jak trafią po 20 dniach na cło :D. No i gwarancja jest, dają tylko nie pisza ile i jak jest realizowana, chyba trzeba będzie Adama Słodowego o pomoc poprosić i w Castoramie lutownice kupić :lol

• Anonimowy
      Gość

a co nie jest z chin??? aple nie produkuje w chinach? wszystko jest produkowane w chinach i niejednokrotnie w jednej fabryce… a co do tych taniuśkich tabletów gdzie czeka się na przesyłkę z chin do miesiąca to proszę sobie doczytać, że gwarancja jest producenta, więc na własny koszt jak coś się zepsuje trzeba wysyłać do CHIN!!!!!!! oraz sprzedawcy nie odpowiadają za uszkodzenia podczas przesyłki, nie mówiąc o tym, że czasem może czekać nas niespodzianka taka jak dodatkowe opłaty celne… Ludzie nauczcie się czytać takie rzeczy, każdy chce sprzedać, nie zawsze jest to uczciwa droga. A co do tPADA TRAKA to on ma 24 miesięczną gwarancję door to door, jest dostępny od ręki w niektórych już sklepach i moim zdaniem ma bardzo dużo fajnych opcji, jest bardzo podobny do iPADA firmy APPLE, tylko, że za „jabłko” za markę się płaci słono, a trak dopiero zdobywa swoją pozycję… Tyle ja i powidzenia w zakupach na allegro prosto z chin!!!

• Anonimowy
      Gość

Bardzo fajny produkt i zapowiada się ciekawie, widzialem juz te tablety z allegro i powodzenia zycze tym ktorzy sie w nie zaopatruja, a jak cos sie zepsuje to juz wogole kaplica, trak moze i jest drozszy ale w tym przypadku inwestuje jego 24 miesieczna opieke i nawet sie z domu nie musze ruszac jak cos sie stanie co nie powinno

• Anonimowy
      Gość

Potwierdzam wypowiedź notoco. Wszystkie aplikacje działają płynnie, dobrze odtwarza muzykę i filmy w fullHD. I to nie jest jakiś tam chińczyk za 200zł, tylko porządny sprzęt, wiem, bo miałem styczność z takimi podróbami z allegro. A i najlepiej jest kupić na stronie 3kropki.

• Anonimowy
      Gość

Potwierdzam wypowiedź notoco. Wszystkie aplikacje działają płynnie, dobrze odtwarza muzykę i filmy w fullHD. I to nie jest jakiś tam chińczyk za 200zł, tylko porządny sprzęt, wiem, bo miałem styczność z takimi podróbami z allegro. A i najlepiej jest kupić na stronie 3kropki.

• Anonimowy
      Gość

Witam jest mozliwosc dzwonienia z T pada?
      pozdro
      dracko

• Anonimowy
      Gość

Wie ktoś może jak uruchomić android market?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #242433 w tPAD-780 – polski tablet z Androidem
Twoje informacje:

Anuluj