Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi TP utrudnia zmianę dostawcy internetu ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Barierą dla korzystania z usług operatorów alternatywnych jest współpraca z TP. Klienci są zniechęcani do podejmowania działań mających na celu zmianę operatora w obszarach usług BSA i WLR – mówi Klaudia Markwat, dyrektor Departamentu Regulacji i Współpracy Międzyoperatorskiej Telefonii Dialog.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138396

Idę rozwiązać umowę do salonu orange i tp w moim mieście i okazuje się że nie mogę rozwiązać umowy z neostradą tylko mogę ją przedłużyć a jak chcę rozwiązać to muszę udać się do większego miasta ok 20 km ode mnie :/ żenada. No i jadę tam rozwiązać tą umowę i okazuje się że oni już sami bez mojej wiedzy mi ją przedłużyli i trzeba się odwoływać :/ cyrk po prostu banda złodziei i tyle i żaden urząd ochrony konsumentów im się do tyłka nie może dobrać :/ !

• Anonimowy
      Gość

Nie wiem, czy alternatywni mają aż tak wielkie powody do narzekania, przecież mogę dzierżawić łącza tp za naprawdę stosunkowo niewielką opłatą. Lepiej by pomyśleli o inwestycjach we własną infrę, przynajmniej rynek by na tym skorzystał…

• Anonimowy
      Gość

TPSA nie wykupiła sobie całej infry, ani też nie zbudowała , przejęła ja po państwowym telekomie a teraz wielkie halo że

sa pokrzywdzeni, złodziejska firma i tyle

• Anonimowy
      Gość

Ja czekalem za orange freedom 20dni.

Pewnego dnia gosciu z tepsy dzwoni i mowi ze neostrada juz dziala. WoW

No to dzwonie do orange i mowie ze podloczyli juz neostrade i tu oczywiscie nic nie wiedzieli. Ale balagan.

Orange freedom musza jeszcze ukatywnic softwerowo. Wiec samo podloczenie neostrady nie pomoze by dziala orange freedom.

he he

Orange freedom to neo tylko ze taniej.

• Anonimowy
      Gość

Utrudnianie to ich specjalność. Odczułem to na własnej skórze, moi znajomi także. Nie dziwię się im, że bronią swojej pozycji za wszelką cenę ale dlaczego instytucje państwowe powołane do ochrony interesów konsumentów nie są w stanie skutecznie się z tym rozprawić? I tu wkraczamy na grząski grunt korupcji, tworzenia prawa na zamówienie i patologi na szczeblu centralnym władzy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #183312 w TP utrudnia zmianę dostawcy internetu ?
Twoje informacje:

Anuluj