Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS TomTom przedstawia w Polsce nową serię nawigacji GO x50

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

TomTom przedstawia flagową serię GO x50. W skład serii wchodzą: TomTom GO 950, TomTom GO 750 i TomTom GO 550. Nowe urządzenia nawigacyjne łączą wiodącą technologię TomTom IQ Routes i stylowy wygląd z zoptymalizowanym interfejsem użytkownika.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138798

Ja ostatnio upolowałem sobie tanio nawagcje na za10groszy.pl i jestem bardzo zadowolony.

• Anonimowy
      Gość

Trzeba w jakis sposób sciagac do siebie klientów ,wiec kazdy sposób jest dobry.

nawigacja jednak jest bardzo potrzebna.

• Anonimowy
      Gość

Ja jakies dwa lata temu zrazilem sie do TT i teraz jakos

bardziej pasuje mi Mio. Ostatnio sprawilem sobie model

S505 i jestem z niego naprawde zadowolony.

• Anonimowy
      Gość

Ale ja Ciebie doskonale rozumiem. Tutaj Mio i tak wypada bezkonkurencyjnie.

• Anonimowy
      Gość

A ja jednak pozostanę przy TomTomie, już-już miałem się skusić na zmianę One na GO 930 (ostatnecznie przekonany gierką z cashbackiem – tomtomrace.pl), ale chyba poczekan na GO 950. Zapowiada się nieźle udoskonalony flagowy model TT. Nie testowałem wszystkich nawigacji na rynku, ale na kilku już jeździłem i jednak TT do mnie najbardziej przemawia.

• Anonimowy
      Gość

Używam służbowo TT 730. Z nowości najciekawsze wydaję się sterowanie głosowe jak będzie to na takim samym poziomie jak w iPhonie to szacun, ja nadal czekam na premiere i cene uchwytu do iPhona od TomToma jak na razie cisza w appstore nawet nie ma aplikacji TT więc coś się kroji.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #180932 w TomTom przedstawia w Polsce nową serię nawigacji GO x50
Twoje informacje:

Anuluj