Start Forum Rynek Rozliczenia i płatności Telefonia stacjonarna w Play ?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Play rozsyła zaproszenia na konferencję. Według naszych informacji może chodzić o usługę telefonii stacjonarnej a dokładniej o połączenie numeru telefonu komórkowego z telefonem stacjonarnym. W październiku 2009 r. Play otrzymał od Urzędu Komunikacji Elektronicznej numerację stacjonarną na terenie całego kraju.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139119

SPQM=299(1-7,0) i SPQM=308(1,5-0). Chyba nie każdy to rozumie. Możecie wyjaśnić?

• Anonimowy
      Gość

Symbole literowe SPQM oznaczają początkowe cyfry przydzielonego bloku numerów, przy czym symbolowi literowemu "M" odpowiada tysiąc NN;)

• Anonimowy
      Gość

"Według naszych informacji może chodzić o usługę telefonii stacjonarnej a dokładniej o połączenie numeru telefonu komórkowego z telefonem stacjonarnym." – cieplo ale nie goraco.. 😉

• Anonimowy
      Gość

Tyler –> Jak wiesz więcej napisz rafal@telix.pl Gwarantuję anonimowość 🙂

• Anonimowy
      Gość

Tyler to będzie wzór ery domowej ? czyli sam stacjonarny ? Wiem w 99,99% że jesteś wiarygodny.

• Anonimowy
      Gość

Przyznam, że w tej chwili w Erze trzyma mnie tylko usługa konwergentna. Prowadzę działalność i muszę mieć w miejscu pracy nr. stacjonarny a poza pracą wykorzystuję tylko prywatny nr. komórkowy.

Niestety Era w mojej okolicy zalicza ostatnio co jakiś czas większe lub mniejsze awarie. Ostatnia trwała pół dna, a poprzedni ciągnęła się z drobnymi przerwami przez tydzień, i przyznam, że mam ich dość ;-/

• Anonimowy
      Gość

Czy będzie można przenieść swój numer stacjonarny do Play?

• Anonimowy
      Gość

B. dobra informacja.. Ciekawe jak będzie wyglądała opcja zmiany lokalizacji.

• Anonimowy
      Gość

jeśli dadzą stawki:

19gr – do stacjonarnych,

29gr – do komórkowych,

to będzie Hit.

• Anonimowy
      Gość

na stacjonarne bedzie za darmo, bo juz teraz za 30zl w Play mam 1000 minut na wszystkie stacjonarne

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #188358 w Telefonia stacjonarna w Play ?
Twoje informacje:

Anuluj