Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Telefonia komórkowa Gadu Air -29 gr/min, SMS 15 groszy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Już w tym tygodniu ruszy nowa oferta na komórki spod znaku GG o nazwie Gadu Air. Nowa sieć komórkowa od Gadu-Gadu połączy świat telefonii komórkowej i Internetu – czytamy w komunikacie prasowym firmy GG Network. Szczegóły dziś o godz. 12, Redakcja Telix.pl będzie obecna.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138223

rewelacji nie oczekuję, dadzą darmowe GG w fonie, ale nie sądzę aby to wystarczyło

• Anonimowy
      Gość

Są już reklamy radiowe. Marka Gadu Air, 29 gr za minutę, za free GG i internet.

Reszty nie pamiętam. czekamy na oficjalne news.

• Anonimowy
      Gość

Takiej ceny można było się spodziewać. Ciekawe jak będzie z gg na komórki – prawdopodobnie darmowo i za przesył danych.

• Anonimowy
      Gość

Znowu 0.29 🙂 Z wyjątkiem Play pewnie. Regulator, by lepiej tego nie wyrównał – i dobrze. Minusik za trudną do poprawnego wymówienia nazwę.

• Anonimowy
      Gość

No i kojarzy się bardziej z tanimi liniami lotniczymi, ew. stacją radiową, niż z komórkami 😉

• Anonimowy
      Gość

@zaman, zamiast Gadu Air możesz używać Gadu Luft 😉

• Anonimowy
      Gość

…hansa 🙂 Nazwa jak tanie linie lotnicze, ja sobie poradzę, nie wiem jak przeciętny, 1 języczny Polak. W sumie to mało ważne, bo oferta wyglada ciekawie.

• Anonimowy
      Gość

bardzo fajnie, mobilne sie sprawdza to to tez moze byc ok

• Anonimowy
      Gość

Mało rewolucyjna jest ta oferta, jak na start.

Play Fresh nadal pozostaje najlepszą ofertą na polskim rynku prepaid.

• Anonimowy
      Gość

Jak ktos pomysli to wezmie nowa Heyah (sms 14 gr, minuta 29gr i 2gr za 100kb) ewentualnie Play Fresh (sms 9gr, minuta 29gr, 12gr za 100kb). ja mam Heyah, do tego klient gg INSPIRO (dobrze chodzi, czasem tylko wyswietli jakas reklame). w prawdzie numer telefonu w GG Air jest jednoczesnie numerem gg ale czy komus jest to az takie potrzebne? 🙂

• Anonimowy
      Gość

a mi sie bardzo podoba 🙂

mam i sobie chwale, nie lubie playa i wszystkich innych tworow, siedze na gadu od lat i moge dalej to robic 🙂

• Anonimowy
      Gość

dupa, gg jest za darmo i dlatego tyle ludzi go ma! 29gr/min to ja mam u siebie, podobnie jak wszyscy, więc bez rewelacji! gdyby bylo 9 gr to rozumiem! i od razu bym zmienił operatora! a najlepiej jak by były rozmowy za darmo dla osob ktore maja gg air, bo w koncu z domowego kompa gadam za darmo przez gg 🙂 wiec z przenosnego gg tez powinno tak byc, jesli nie bedzie nie przewiduje duzego zainteresowania

• Anonimowy
      Gość

a ten net w gg air działa przez wap czy przez gprs? i czy działa gg air na smoku z plusa czy na fonach bez locka?

• Anonimowy
      Gość

Kupilem starter w kolporterze i juz trzeci dzien ci z gg nie

wiedza co jest ze nie moge uruchomic startera, jakis

problem i to g.. nie odpala SZAJS!!!

• Anonimowy
      Gość

Internet działa wszedzie tam gdzie nadajniki Plusa, więc nie ma problemu. Działa na smoku z Plusa (polecam e51 łatwa konfiguracja). Nie trzeba przekładać kart aby dzwonić i mieć internet bo ceny przystępne. Polecam bo działa w największych dziurach Polski hehe:)

• Anonimowy
      Gość

Mam Gadu Air i jestem z niego zadowolony, tanie minuty 19gr do wszystkich w standardzie sms nawet po 1gr do wybranych, tani internet, darmowy komunikator. Ba 3g nawet mi łapie nawet w mniejszych miastach 😛 nie to co orange:D

Wpisując numer osoby polecającej dostajesz +10% przy doładowaniach, jeżeli uważasz, że pomogłem dodaj numer 729145007

• Anonimowy
      Gość

mam takie pytanie 😉 tam cos bylo napisane w stylu ” podlega pod Plusa” hehe 😉 czyli np, jesli kumpela ma darmowe min do Plusa to jak zdzwoni na gaduair to bedzie dzialac ten pakiet? ; )

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Odpowiedź #175264 w Telefonia komórkowa Gadu Air -29 gr/min, SMS 15 groszy
Twoje informacje:

Anuluj