Przeglądanie wątków odpowiedzi 79
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Hello Kitty jest bodaj najbardziej eksploatowaną postacią na rynku gadżetów. Na stronie Orange dowiadujemy się, że ta śliczna kotka z kokardką będzie mogła nam teraz towarzyszyć także podczas rozmów przez komórkę. Telefon Hello Kity już wkrótce będzie dostępny w sklepie orange.pl w cenie od 1 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• biotyt
      Członek
      Liczba postów: 40

Niech w końcu ustalą normalne ceny telefonów, a nie prowadzają takie cudaki.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138628

telefon, jest dziwny, adresowany do naprawde waskiego grona jak nie patrzec. Kto kupi sobie taki telefon, chyba ze dziecku, ale pewnie cena bedzie dosyc wysoka a raczej napewno. Co jak co zgodze sie mogli by wproadzic telefony z ktorych naprawde byl by pozytek, jak chociaz by Duoz 2 karty sim, naprawde sie przyda, ale jak narazie ten telefon jest u jednek z operatorow.

• biotyt
      Członek
      Liczba postów: 40

Orange nie wprowadzi telefonów na dwie karty do oferty bo to zaproszenie do zdjęcia simlocka i wybrania drugiego operatora, który ma tanio poza sieć. Nie będą sobie robili konkurencji. W końcu dla nich wszyscy mają dzwonić jedynie w Orange.

• Anonimowy
      Gość

żeby było śmieszniej-w erze jest dostępny Duoz na dwie karty sim:P wychodzi drogo, ale jest dostępny w sprzedaży. i to oficjalnej! przynajmniej był jeszcze we wrześniu. polecam zajrzeć więc na stronę ery

• Anonimowy
      Gość

Przypuszczam, że na ten telefon nie rzucą się dzieci 🙂 tylko młodzież. Zapewne jakieś szalone nastolatki, które się cieszą, że Hello Kitty jest modne.

A ja, jako że sama mogę być zaliczona do tych "szalonych nastek" bo mam 14 lat, dodam, że ten telefon wcale nie jest taki brzydki :P.

• Anonimowy
      Gość

a jaki jest abonamęt?

• Anonimowy
      Gość

ja się na niego napaliłam jak szczerbaty na suchary dla swojej córeczki, z tego co widziałam w orange to paramentry jak dla dziecka ma niezłe bo juz dla nastolatki raczej lipa bo ani irdy nie ma ani bluetooth’a

• Anonimowy
      Gość

tak sie składa ale blutootha ma takze prosze sie tak nie wypowiadac to super telefon

• Anonimowy
      Gość

Ale robicie ludzie z igły widły, a to nie pierwszy telefon z hello kitty bo na allegro widziałam co najmniej 2 modele i to w cenie dosyć przystępnej bo nie więcej niż 400 zł z jednym tylko niedogodzeniem bo z menu angielskim bądź chińskim, ale nie żeby to była jakaś nowość…

Chociaż znając życie pewnie niedługo zaobserwować będzie można tłumy ludzi z tymże telefonem… życie….

• Anonimowy
      Gość

ja ma jakoś 19 lat i telefon mi się bardzo podoba…może dlatego ze jest taki jasny(kolor)….on wcale nie jest przeznaczony dla dzieci…jest super i tyle

• Anonimowy
      Gość

Ja też należę do tych szalonych nastolatek no mam 14 lat

i bardzo mi się ten telefon podoba mam go już miesiąc i

jestem bardzo zadowolona……….:)

• Anonimowy
      Gość

ja juz mam ten telefon…i mowie ze jest zajebisty xD

• Neoqueto
      Członek
      Liczba postów: 3

JAK SIE DZIeWCZYNY NA TO rzucĄ!!!! O.o

• Anonimowy
      Gość

Mam takii teleFoniK…i JEsT BARDZo FAJNY…cHOCIAZ mam tez iNne Może i lepSze…BuSsIAcCKii:*** Ps. HellO kitty jeSt tHe BeSt!!!!

• Anonimowy
      Gość

super telefon boski perfekt

• Anonimowy
      Gość

Hehe też mam 14 tal..i to jest zwykły telefon, tyle tylko że ma inną obudowę i jest droższy..;/ a do tego kamera 1,3 MPX , gdzie teraz są telefony (czy w podobnej cenie nie wiem) na abonament czy na mixa z aparatem 3 MPX..

Hahaha na ten telefon rzucą się pOkeMoNy..;/ tzn dzieci neo, których jest niestety coraz więcej..;/

Pozdrawiam ;))

P.S. zaraz zostanę zjedzona żywcem przez inne 14 latki^^

• Anonimowy
      Gość

Ten telefon jest po pierwsze brzydki a po drugie nie jest za dobry!!Pewnie zaraz sie zepsuje ;/

• Anonimowy
      Gość

Ten telefon jets dla jakis małych dzieci !!no i jestem ile kosztuje ten grat

• Anonimowy
      Gość

ja mam 21 lat, i sama mam mnostwo dzetow z hello kitty,to super marka,bardzo mile mi sie kojazy,jest milusia i slotka 🙂 pozatym na zachodzie nikomu sie to nie kojazy z marka dla dzieci,wrecz przeciwnie,kobiety po 30-stce z duma je nosza(bizuteria,odziez,obowie)i ja rowniez!!!!!! niech zyje KITTY :)pozdro dla was

• Anonimowy
      Gość

fajny fon mam 12 lat i kocham hello kitty xD chyba bede miała ten fon on nie jest dla dzieci!!! nie myście sobie że ja jakaś stuknieta jestem czy co hehe

• Anonimowy
      Gość

ja mam ją i sprawuje sie dobrze gra i byczy xD juz z 2 lata i nawet mi sie na chwilke nie zacielo wiec polecam wszystkim jest super!!

• Anonimowy
      Gość

Dziwne to wasze podejście.. fon jak kazdy inny. Dla dzieci? po co dziecku aparat 3mega? i odtwarzacz MP3?

To telefon dla ludzi z poczuciem humoru i tyle:)

Po co się dopatrywać zbędnych filozofii?

Noo.. i chyba go kupię 🙂

• Anonimowy
      Gość

bardzo fajny jest ten telefon ;))) i taki różowy ;*

on wcale nie ejst dla dzieci ;p

polecam go bardzooo ;d

• Anonimowy
      Gość

dziwne jakos ja miala sagema 4lata i nigdy sie nie popsul i do tej pory chodzi bez zarzutow.

pozatym mam 20 lat i jakos mi sie bardzo spodobal ten telefonik i mam zamiar go kupic…….a jak ktos nie zna sie to niech nie pisze bzdur tylko dlatego ze mu sie firma nie podoba albo cena……dziwne ze sa telefony i nawet 2 razy drozsze to wtedy nikt sie nie odezwie ………. wiadomo ze cena swiadczy i o nowosci i o jakosci……wiec nie przesadzajcie…….a telefonik dobrze robi na poprawienie humoru i powrot do dziecinstwa.

• Anonimowy
      Gość

Mnie najbardziej ciekawi kto to produkuje? bo Siemens napewno nie (upadł ponad rok temu) to mi wygląda na robotę LG

• Anonimowy
      Gość

Hee..Tez mam taki.;* Sliczny jest i taaki rozowy.Kocham Go.;***

<3

• Anonimowy
      Gość

Dlaczego niektórzy uważają, że ten telefon jest dla małych dzieci?? Denerwuje mnie to! To NIE jest zabawka!!! Małe dzieci nie mogą korzystać telefonu, bo by go popsuły! Nie piszcie, że to dla dzieci!! Mam 17 i pół lat i mi się ten telefon bardzo podoba, chciałabym go mieć, poza tym lubię Hello Kitty, nie myślcie, że jestem dziecinna, bo wcale nie jestem.

• Anonimowy
      Gość

A jaką ta komórka ma firmę, a jaki model?

• Anonimowy
      Gość

Zwracam sie do Slicznotki… Widzisz jednak okazuje sie ze telefony sa tez dla dzieci!

Mojej kolerzanki siostra ma 7 lat i ma telefon, własnie hello kity ;] Nie narzeka…

Ja mam 16 lat i owszem podoba mi sie ten telefonik ale nie stety nie chciałabym go miec poniewaz jest to sagem a to nie sa dobre telefony wiec jak ktos juz napisal gdzies tam wyzej, on nie dlugo sie zepsuje ;]

• Anonimowy
      Gość

ej ludzie ja telefony znam na wylot to jest moja pasja miałam już taki i ponim kilka innych ten telefon jest spoko ale ja cieszę się tylko chwile!!!

• Anonimowy
      Gość

BOOOOOOSSSKIIII TEL !!!!!! aaaaa :D:D:D

• Anonimowy
      Gość

ten telefonm jest zajebisty :}

• Anonimowy
      Gość

normalnie zajefainy serio najładniejszy telefon jaki widziałam <3333333333

• Anonimowy
      Gość

Nie zgodze sie ze jest dla dzieci …, jakos mam 15 lat i mam fona od jakiegos roku…

P.S jak nie znacie firmy albo przeszjkadza wam np. jego cena to nie piszcie bzdet bo ktos jak chce kupic telefon to nie wie kogo ma sluchac nara.

• Anonimowy
      Gość

ej mozna go kupic za 1 ziko na karte? jak nie to powiedzcie mi ile ogolnie on sam kosztuje;p

• Anonimowy
      Gość

myślę, że gadżet z kotką jest fajny.nie założyłabym spodnicy z takim obrazeczkiem ale miec taki telefon?czemu nie:) poprostu jest smiechowaty i dla dziewczyn:)

• Anonimowy
      Gość

miałam sagema złotego i w kinie go zdusiłam i teraz nie ma części . Sagemy są beznadziejne . ten może fajnie wygląda .

• Anonimowy
      Gość

gupi telefon.jest dla maly dzieci niewiem kto wyprodukowal takie zrabane telefony

• Anonimowy
      Gość

Super telefon polecam i wcale nie jest dziecinny i głupi.polecam też sony ericsson c905

• Anonimowy
      Gość

yyy… żal? Ten tel. jest beznadziejny. Dla malych dzieci albo dla słitaśnych loff dziewczynek (postróffka ;*).

Orange robi sobie nim obciach OGROMNY…

• Anonimowy
      Gość

Ja mam ten telefon i jest super:)i mam 14lat jakoś żyje a bardzo lubie hello kity i myśle że to dobre dla takich jak ja…

• Anonimowy
      Gość

Ghahahah. Na pierwszy rzut oka jakos sie nawet napalilam

na ten telefon, ale tak sobie wyobrazam ze gdzies ide,

wyciagam telefon a na nim pelno takiego hello shitty ;<

Gdyby byl czarny, i nie mial tych kotków na sobie to

kupilabym. ; ) Albo chociaz bez tych kotkow. ;<

Zakladam ze ten telefon bedzie modny wsrod pseudo emo

nastolatek ktore uwazajac sie za prawdziwe emo maja cala

kolekcje gadzetow z HK . ; ]

• Anonimowy
      Gość

zajebisty telefon

• Anonimowy
      Gość

Cuuuuuuuuudny telefonik łatwiótki w obsłudze i w dodatku śliczny…ale ma też swoje wady .Otóż jest strasznie delikatny wystarczy raz leciutko drapnąc w ekran i już robi się rysa.Ciężko się go otwiera….. Owszem jest to Sagem ale poza ty świetny telefonik wcale nie dla dzieci:)

• Anonimowy
      Gość

Kupiłam go bo mi się strasznie spodobał.Kiedy go dostałam strasznie mi się podobał.Ale po 2 dniach użytkowania porysowała mi się szybka;(a po tygodniu użytkowania się zrębał i dostałam w zamian za niego jakąś BEZNADZIEJNĄ motorollę która nawet NIE MA KOLOROWEGO WYŚWIETLACZA;(,APARATU IRDY,BLUETOOTH,A NAWET TAPET I WYGASZACZY;(MOŻNA Z NIEJ TYLKO DZWONIC I PISZC SMS;(ZASTANAWIAM SIĘ TYLKO JAK JA SIĘ Z TAKIM FONEM W BUDZIE POKAŻE BO MAM GO MIEC 1 MIES.A JUŻ ZA TYDZIEŃ POCZĄTEK ROKU;(ORANGE SIĘ TAKIM CZYMŚ OŚMIESZA,…..TAKŻE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!

• Anonimowy
      Gość

A może ktoś wie gdzie są serwisy tego? bo po miesiącu już odpadała tylnia klapka, a po pół roku nie działają klawisze. Miałam już różne telefony, ale jeszcze nie zdarzyło się żeby któryś nie przeżył dwóch lat.

• Anonimowy
      Gość

Eh… mogę sobie tylko pomarzyć… Chciałabym taki telefon, A wy?

• Anonimowy
      Gość

ten telefon jest sweet

• Anonimowy
      Gość

a ja mam 42 lata i moj maz mi taki kupił -jestem szczęśliwa jak dziecko 🙂

• Anonimowy
      Gość

Super Telefon

• Anonimowy
      Gość

masz racje

• Anonimowy
      Gość

` wiecie może w jakiej cenie jest teraz ten telefon ?

na karte lub na abonament bez różnnicy .

i niech ktoś kto go posiada się wypowie . bo zastanawiam sie nad kupnem . (;

• Anonimowy
      Gość

Ten telefon to fajny..ale nie radzę go kupować!Dlaczego??

Bo telefony z bajek to badziewia..Nie żal by mi było 150 zł ale taki telefon szybko sie zepsuje!

• Anonimowy
      Gość

ten fonik jest strasznie dziecinny ja nigdy bym go nie wzieła to jest chyba dla maluchów co mają z 5 lat nie polecam moja kumpela ma go i ciągle sie z niej nabijają w szkole a ona ciągle przez niego płacze więc nie radze go brać

• Anonimowy
      Gość

u mnie ekran sie zrysował po tygodni w najnowszej nokii e 75 także to nie jest wyznacznik
      telefon hello kitty z siemensa jest fajniejszy!

• Anonimowy
      Gość

super telefon 😀

• Anonimowy
      Gość

Ale całkiem ładny telefon 😀

• Anonimowy
      Gość

mam hello kitty na poczatku mi sie podobał ale teraz juz nie za bardzo jeżeli chce ktoś KUPIĆ to chętnie go sprzedam !!
      pozdrawiam
      😛 😀

• Anonimowy
      Gość

mam hello kitty na poczatku mi sie podobał ale teraz juz nie za bardzo jeżeli chce ktoś KUPIĆ to chętnie go sprzedam !!
      pozdrawiam
      😛 😀

• Anonimowy
      Gość

A mnie się bardzo podoba, mam taki i nie narzekam 🙂 🙂 😉 😉

• Anonimowy
      Gość

:lol 😮 😡 😉 🙁 🙂 😀

• Anonimowy
      Gość

mam tel hello kity 5 mc i popsuł mi się z dnia na dzień głośnik i wyswietlacz dlatego nie polecam tego telefonu

• Anonimowy
      Gość

głupi telefon! Moja koleżanka go miała i po 2 tygodniach się zepsuł. Bateria jej nie działała, aparat się zepsuł i w ogóle!!!!!!!! nie polecam.

PS. ale całkiem ładny on jest. 😉 🙄 🙂

• Anonimowy
      Gość

naprawdę nie polecam tego telefonu , po 3 miesiącach padł mi wyświetlacz i musiałam oddać go do naprawy ;/ .
      dbam o telefon , tylko nie wiem dlaczego mi sie kruszy ;/
      rysuje sie bardzo szybko , nawet o nie metalowe narzędzia ;/ oczywiście , wygląd zewnętrzny bardzo mi się podoba , tylko to co jest wewnątrz tego tel. to totalna masakra ;/
      NIE POLECAM !

• Anonimowy
      Gość

ten telefon jest ładny ale nie polecam jesli lubicie hello kitty to kupcie se fajny tel. z obudową hello kitty a nie badziewny ale ładny ja bym tak zrobiła 🙂 🙁 😀 😉 😎 😡 😳 😮 😛 :lol :> 🙄 POOOZDROOO XDD

• Anonimowy
      Gość

mam ten telefon ponad pół roku i działa bez problemu 🙂 pozdrawiam

• Anonimowy
      Gość

Mi się podoba.Albo kupuję sobię rozsówany na bok albo ten. 😛

• Anonimowy
      Gość

Ja mam taki telefon,jest fajny,chociaż się zacina jak ma zapełnioną pamięć.Naprawdę go polecam 🙂

• Anonimowy
      Gość

nigdy w życiu nie kupujcie tego telefonu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Barfdzo szybko sie psuje !! Aparat zjebał sie po 1 tygodniu !
      zacina sie i to bardzo !
      dziecinny bardzo ! a po 1 to kazdy bedzie sie smiał ze takie telefony ktos ma !
      bateria hujowo trzyma i wogóle ! Do duppy jest ten telefon !!!!! NIEEEEEE POLECAM zaufajcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      NAJGOrSZY TELEFON NA RYNKU I WGL W ŚWIECIE

• Anonimowy
      Gość

nie polecam tego telefonu zapsuł mi się po pierwszym wysłanym sms po prostu mam nadzieję , że zniknie o9n niedłudo z rynku

• Anonimowy
      Gość

ja mam go już od 8 lat i dalej działa w ogule nic się nie stało a spadł mi z balkonu (z partera na bruk)

• Anonimowy
      Gość

Zajebisty. 😛 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol 😀 😀 😀 😀 😀

• Anonimowy
      Gość
    • Anonimowy
      Gość

Mam ten telefon od 3 lat.Dosyć dobrze się sprawuje ,ale jak dla mnie jest juz zadziecinny-ja tak twierdze .

• Anonimowy
      Gość

ten telefon jest super mam go 2 lata i nic sie nie zepsuło

• Anonimowy
      Gość

Mam ten telefon ale niestety muszę przyznać, że jest on do niczego. Po 1,5 roku używania go zepsuł mi się aparat z niewiadomych przyczyn, nie jest to moja wina gdyż jestem dziewczyną i szanuje swoje rzeczy a tu pewnego dnia chcę włączyć aparat i nagle wyskakuje odmowa! i tak za każdym razem, w wiadomościach nie można pisać polskich znaków tylnia część telefonu ciągle odpada i ogólnie telefon jest głupi. Pozdrawiam, którzy myślą tak samo :))) he he

• Anonimowy
      Gość

hejka ja tego telefonu nie polecam jak mialam 8 lat to go dostałam i chyba 2 albo 3 razy był u naprawy naprawde ja go nie polecam!.

• Anonimowy
      Gość

Ja to mam ten słłłitaśśśny teleffon od jakichś 2 lat i jeśli jego głufnom funkcjom miało być ciągłe psócie się to działa idealnie. Po mimo braku klawiszy i obudowy to i tak jest słłłitaśśśny tak jak na początku. <3 <3 <3 ;**

• Anonimowy
      Gość

BŻYTKI już to widać NIE KUPUJCIE GO ON JEST (moderator) ZGADZAM SIĘ Z INNYMI
      KTÓRZY TAK MÓWIĄ JA GO NIE CHCE. BARDZO ON JEST ZŁY:<

Przeglądanie wątków odpowiedzi 79
Odpowiedz na: Odpowiedź #164991 w Telefon Hello Kitty w Orange
Twoje informacje:

Anuluj