Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Telefon Hello Kitty w Orange
-
AutorWpisy
-
-
Hello Kitty jest bodaj najbardziej eksploatowaną postacią na rynku gadżetów. Na stronie Orange dowiadujemy się, że ta śliczna kotka z kokardką będzie mogła nam teraz towarzyszyć także podczas rozmów przez komórkę. Telefon Hello Kity już wkrótce będzie dostępny w sklepie orange.pl w cenie od 1 zł.
-
Anonimowy
Gość20 listopada 2008 o 09:51Liczba postów: 138628telefon, jest dziwny, adresowany do naprawde waskiego grona jak nie patrzec. Kto kupi sobie taki telefon, chyba ze dziecku, ale pewnie cena bedzie dosyc wysoka a raczej napewno. Co jak co zgodze sie mogli by wproadzic telefony z ktorych naprawde byl by pozytek, jak chociaz by Duoz 2 karty sim, naprawde sie przyda, ale jak narazie ten telefon jest u jednek z operatorow.
-
-
Anonimowy
Gość22 listopada 2008 o 12:53Liczba postów: 138628Przypuszczam, że na ten telefon nie rzucą się dzieci 🙂 tylko młodzież. Zapewne jakieś szalone nastolatki, które się cieszą, że Hello Kitty jest modne.
A ja, jako że sama mogę być zaliczona do tych "szalonych nastek" bo mam 14 lat, dodam, że ten telefon wcale nie jest taki brzydki :P.
-
Anonimowy
Gość26 listopada 2008 o 21:46Liczba postów: 138628Ale robicie ludzie z igły widły, a to nie pierwszy telefon z hello kitty bo na allegro widziałam co najmniej 2 modele i to w cenie dosyć przystępnej bo nie więcej niż 400 zł z jednym tylko niedogodzeniem bo z menu angielskim bądź chińskim, ale nie żeby to była jakaś nowość…
Chociaż znając życie pewnie niedługo zaobserwować będzie można tłumy ludzi z tymże telefonem… życie….
-
Anonimowy
Gość19 grudnia 2008 o 21:01Liczba postów: 138628Hehe też mam 14 tal..i to jest zwykły telefon, tyle tylko że ma inną obudowę i jest droższy..;/ a do tego kamera 1,3 MPX , gdzie teraz są telefony (czy w podobnej cenie nie wiem) na abonament czy na mixa z aparatem 3 MPX..
Hahaha na ten telefon rzucą się pOkeMoNy..;/ tzn dzieci neo, których jest niestety coraz więcej..;/
Pozdrawiam ;))
P.S. zaraz zostanę zjedzona żywcem przez inne 14 latki^^
-
Anonimowy
Gość25 grudnia 2008 o 22:52Liczba postów: 138628ja mam 21 lat, i sama mam mnostwo dzetow z hello kitty,to super marka,bardzo mile mi sie kojazy,jest milusia i slotka 🙂 pozatym na zachodzie nikomu sie to nie kojazy z marka dla dzieci,wrecz przeciwnie,kobiety po 30-stce z duma je nosza(bizuteria,odziez,obowie)i ja rowniez!!!!!! niech zyje KITTY :)pozdro dla was
-
Anonimowy
Gość27 grudnia 2008 o 15:21Liczba postów: 138628 -
Anonimowy
Gość31 grudnia 2008 o 09:40Liczba postów: 138628dziwne jakos ja miala sagema 4lata i nigdy sie nie popsul i do tej pory chodzi bez zarzutow.
pozatym mam 20 lat i jakos mi sie bardzo spodobal ten telefonik i mam zamiar go kupic…….a jak ktos nie zna sie to niech nie pisze bzdur tylko dlatego ze mu sie firma nie podoba albo cena……dziwne ze sa telefony i nawet 2 razy drozsze to wtedy nikt sie nie odezwie ………. wiadomo ze cena swiadczy i o nowosci i o jakosci……wiec nie przesadzajcie…….a telefonik dobrze robi na poprawienie humoru i powrot do dziecinstwa.
-
Anonimowy
Gość6 stycznia 2009 o 20:03Liczba postów: 138628Dlaczego niektórzy uważają, że ten telefon jest dla małych dzieci?? Denerwuje mnie to! To NIE jest zabawka!!! Małe dzieci nie mogą korzystać telefonu, bo by go popsuły! Nie piszcie, że to dla dzieci!! Mam 17 i pół lat i mi się ten telefon bardzo podoba, chciałabym go mieć, poza tym lubię Hello Kitty, nie myślcie, że jestem dziecinna, bo wcale nie jestem.
-
Anonimowy
Gość8 stycznia 2009 o 18:39Liczba postów: 138628Zwracam sie do Slicznotki… Widzisz jednak okazuje sie ze telefony sa tez dla dzieci!
Mojej kolerzanki siostra ma 7 lat i ma telefon, własnie hello kity ;] Nie narzeka…
Ja mam 16 lat i owszem podoba mi sie ten telefonik ale nie stety nie chciałabym go miec poniewaz jest to sagem a to nie sa dobre telefony wiec jak ktos juz napisal gdzies tam wyzej, on nie dlugo sie zepsuje ;]
-
Anonimowy
Gość26 stycznia 2009 o 14:07Liczba postów: 138628 -
Anonimowy
Gość3 sierpnia 2009 o 12:50Liczba postów: 138628Ghahahah. Na pierwszy rzut oka jakos sie nawet napalilam
na ten telefon, ale tak sobie wyobrazam ze gdzies ide,
wyciagam telefon a na nim pelno takiego hello shitty ;<
Gdyby byl czarny, i nie mial tych kotków na sobie to
kupilabym. ; ) Albo chociaz bez tych kotkow. ;<
Zakladam ze ten telefon bedzie modny wsrod pseudo emo
nastolatek ktore uwazajac sie za prawdziwe emo maja cala
kolekcje gadzetow z HK . ; ]
-
Anonimowy
Gość13 sierpnia 2009 o 12:41Liczba postów: 138628 -
Anonimowy
Gość26 sierpnia 2009 o 11:05Liczba postów: 138628Kupiłam go bo mi się strasznie spodobał.Kiedy go dostałam strasznie mi się podobał.Ale po 2 dniach użytkowania porysowała mi się szybka;(a po tygodniu użytkowania się zrębał i dostałam w zamian za niego jakąś BEZNADZIEJNĄ motorollę która nawet NIE MA KOLOROWEGO WYŚWIETLACZA;(,APARATU IRDY,BLUETOOTH,A NAWET TAPET I WYGASZACZY;(MOŻNA Z NIEJ TYLKO DZWONIC I PISZC SMS;(ZASTANAWIAM SIĘ TYLKO JAK JA SIĘ Z TAKIM FONEM W BUDZIE POKAŻE BO MAM GO MIEC 1 MIES.A JUŻ ZA TYDZIEŃ POCZĄTEK ROKU;(ORANGE SIĘ TAKIM CZYMŚ OŚMIESZA,…..TAKŻE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!
-
Anonimowy
Gość4 maja 2010 o 14:53Liczba postów: 138628 -
Anonimowy
Gość8 grudnia 2010 o 15:52Liczba postów: 138628naprawdę nie polecam tego telefonu , po 3 miesiącach padł mi wyświetlacz i musiałam oddać go do naprawy ;/ .
dbam o telefon , tylko nie wiem dlaczego mi sie kruszy ;/
rysuje sie bardzo szybko , nawet o nie metalowe narzędzia ;/ oczywiście , wygląd zewnętrzny bardzo mi się podoba , tylko to co jest wewnątrz tego tel. to totalna masakra ;/
NIE POLECAM ! -
Anonimowy
Gość1 maja 2011 o 15:40Liczba postów: 138628nigdy w życiu nie kupujcie tego telefonu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barfdzo szybko sie psuje !! Aparat zjebał sie po 1 tygodniu !
zacina sie i to bardzo !
dziecinny bardzo ! a po 1 to kazdy bedzie sie smiał ze takie telefony ktos ma !
bateria hujowo trzyma i wogóle ! Do duppy jest ten telefon !!!!! NIEEEEEE POLECAM zaufajcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJGOrSZY TELEFON NA RYNKU I WGL W ŚWIECIE -
Anonimowy
Gość21 listopada 2011 o 20:01Liczba postów: 138628Mam ten telefon ale niestety muszę przyznać, że jest on do niczego. Po 1,5 roku używania go zepsuł mi się aparat z niewiadomych przyczyn, nie jest to moja wina gdyż jestem dziewczyną i szanuje swoje rzeczy a tu pewnego dnia chcę włączyć aparat i nagle wyskakuje odmowa! i tak za każdym razem, w wiadomościach nie można pisać polskich znaków tylnia część telefonu ciągle odpada i ogólnie telefon jest głupi. Pozdrawiam, którzy myślą tak samo :))) he he
-
Anonimowy
Gość13 marca 2012 o 18:05Liczba postów: 138628
-
-
AutorWpisy