Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Taryfy dedykowane dla Era G2 Touch

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

HTC Hero, oparty na systemie Android, jako Era G2 jest już wprowdzony do sieci Era. Taryfy dedykowane dla Era G1 z Google i dla Era G2 Touch – Regulamin.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138401

czyli sprawdziły się przecieki. az nie wierzyłem, że g2będzie tak tani, w Play za 599 pln przy podobnej taryfie

• Anonimowy
      Gość

hero jest tani u era ale za to malo atrakcyjne taryfy.

• Anonimowy
      Gość

@ gh – no nie powiedziałbym. jednak dają paczkę 500mb wliczoną w abo, zatem wclae nie jest źle. taniej niż by oddzielnie brac abo 60 + paczkę danych

• Anonimowy
      Gość

a nie ma simlocka?jesli jest odblokowany to wrazie potrzeby mozna mu wpakowac inna sim karte konkurencji z wiekszym pakietem-android ciagnie z netu jak glupi wiec te 500mb to wcale nie tak duzo

• Anonimowy
      Gość

a nie ma simlocka?jesli jest odblokowany to wrazie potrzeby mozna mu wpakowac inna sim karte konkurencji z wiekszym pakietem-android ciagnie z netu jak glupi wiec te 500mb to wcale nie tak duzo

• Anonimowy
      Gość

w Erze żaden telefon nie ma simlocka 🙂

• Anonimowy
      Gość

W Play też nie ma simlocków. A jeśli chodzi o ofertę, to policzyłem One Play Pro 40, One Play 45, One Play 65 i Era G2 85 (do abo Play dodawałem 15zł/mies za 500MB):

Era G5 85: w sumie 2169zł, 85zł/mies + 99zł tel, minut 2880 (74gr/min)

One Play Pro 40: w sumie 2249zł, 55zł/mies + 1049zł tel, minut 3228 (69gr/min)

One Play 45: w sumie 2489zł, 60zł/mies + 1049 tel, minut 4800 (52gr/min)

One Play 65: w sumie 2769zł, 80zł/mies + 849zł, minut 7968 (35gr/min).

Podsumowując: najlepsza oferta z HTC Hero to One Play 65. Co prawda, wartość abonamentu jest o 630zł droższa (26,25zł/mies), ale za to mamy całkiem sporą ilość minut, a minuta wychodzi o 30gr tańsza, czyli prawie 2 razy, dlatego właśnie uważam, że najlepsza oferta jest w One Play 65 i watro dopłacać 26zł/mies za 212 minut miesięcznie więcej.

To jest moja opinia, ale jak zawsze dla każdego coś innego, bo każdy ma swój profil (SMS/min/MB),

Wartość abonamentu Era G2 145 jest 3529zł, a wartość One Play 95 to 3239zł, ale ich nie liczyłem ze względu na to, że abonamenty są za wysokie.

Nie liczyłem żadnych pakietów, za wyjątkiem paczki 500MB za 15zł/mies w Playu.

• Anonimowy
      Gość

Ofertaplay to gówno drogi telefon internet do dupy a co do minut to nie kupuję hero dla minut tylko dla telefony twoja opinia jest gówno warta.

• Anonimowy
      Gość

Gówno warte to jest Twoje życie.

Możesz nie podzielać zdania, ale weź się opanuj i idź już do piaskownicy, bo koledzy z przedszkola wołają.

• Anonimowy
      Gość

PS. Jak chcesz to płać te 79gr/min jak za starych dobrych lat do roku 2005.

• Anonimowy
      Gość

PPS. Przecinki i kropki nie gryzą. Powiedz Twojej pani od kształcenia zintegrowanego, aby nauczyła Cię używania znaków interpunkcyjnych.

• Anonimowy
      Gość

@ qvey – jednak w Erze najmniej za abo ino i tel tańszy anwet o 1000 pln! dlatego to dobra oferta jest 🙂

• Anonimowy
      Gość

Pewnie że dobra oferta. Znowu niektórzy się czepiają, telefon dostaje się za półdarmo na aukcjach czy sklepie kosztuje ponad 1500zł!!! Do tego abonament od razu z limitem na internet bez ograniczeń zasięgu, nie tak jak w Play trza uważać gdzie się korzysta.

• Anonimowy
      Gość

To fakt, że nie w Play zasięg jest ograniczony, dlatego ich oferta ogranicza się do ludzi żyjących w miastach i miasteczkach, którzy nie podróżują.

• Anonimowy
      Gość

To fakt, że nie w Play zasięg jest ograniczony, dlatego ich oferta ogranicza się do ludzi żyjących w miastach i miasteczkach, którzy nie podróżują.

• Anonimowy
      Gość

Czyli jednym słowem, Play ma ograniczone oferty:D jak dla mnie niektóre z nich ciągle stoją w miejscu. Era zaś w tym wypadku dała niższą cenę telefonu i to o spoooro do tego od razu wliczony pakiet internetowy który jest mega potrzebny w tym telefonie i plus dla nich.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
Odpowiedz na: Odpowiedź #185617 w Taryfy dedykowane dla Era G2 Touch
Twoje informacje:

Anuluj