Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Tańszy telefon, 2 x więcej minut, Sieć Rodzinna: nowa oferta Ery

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Sieć Era wprowadza od 2 lutego br. nową elastyczną ofertę, w której klient przy podpisaniu umowy może wybrać jeden z trzech prezentów: zniżkę na telefon, bezpłatną Sieci Rodzinną lub 2 x więcej minut. Wszystkie prezenty przyznawane są na cały okres umowy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138386

Ciekawe czy ten podwójny pakiet minut jest do wszystkich sieci, czy tylko do W3

• mordzio
      Członek
      Liczba postów: 14

nie mozna wyslac na adres konkursowy!

• mordzio
      Członek

Delivery to the following recipient failed permanently: konkurs@trakals.com

• mordzio
      Członek

Przepraszam za brak składni ale to z pośpiechu, czekałem na pojawienie się ostatniego pytania w konkursie, trafiłem idealnie i co ? błąd

• Blom
      Uczestnik
      Liczba postów: 2972

nie można wysłać
      Delivery to the following recipient failed permanently:

konkurs@trakala.com

Technical details of permanent failure:
      DNS Error: Domain name not found

—– Original message —–

MIME-Version: 1.0
      Received: by 10.216.19.133 with SMTP id n5mr10379813wen.83.1296484671931; Mon,
      31 Jan 2011 06:37:51 -0800 (PST)
      Received: by 10.216.17.79 with HTTP; Mon, 31 Jan 2011 06:37:51 -0800 (PST)
      In-Reply-To:
      References:
      Date: Mon, 31 Jan 2011 15:37:51 +0100
      Message-ID:
      Subject: Fwd: Konkurs wiedzy o Trak Electronics
      From:

• mordzio
      Członek

Wysłałem na drugi podany adres meilowy wszystkie odpowiedzi

• kkwiatuszekk
      Członek
      Liczba postów: 3

potwierdzam – przychodzi mail zwrotny że nie można dostrczyć!

• mordzio
      Członek

Dobra to wpisujemy tu się według kolejności :]
      Pierwszy!

• Kan
      Klucznik

Przepraszamy. Tak po sprawdzeniu pokazało się, że faktycznie jest bład w systemie adresu Trak. Podobno juz działa. Proszę wysyłać na podany adres w regulaminie. Niestety to nie wina Telix.pl. Andrzej

• Tigertygrys
      Uczestnik
      Liczba postów: 791

Dupa z takim konkursem skoro mail nie doszedł….

• jogi
      Uczestnik
      Liczba postów: 330

nie mozna wysłać – kan wysłałem do Ciebie (tak na wszelki wypadek 😉
      )

• Blom
      Uczestnik

Ja na razie poszło i nic nie przychodzi, że nie dostarczono wiadomości.

• mordzio
      Członek

[quote]Przepraszamy. Tak po sprawdzeniu pokazało się, że faktycznie jest bład w systemie adresu Trak. Podobno juz działa. Proszę wysyłać na podany adres w regulaminie. Niestety to nie wina Telix.pl. Andrzej [/quote]
      Nikt nie pisał, że to wina Telix. Tylko teraz jak sprawiedliwie wyłonicie pierwszą osobę ?
      Ja wysłałem 1 meila 15:31:14, mogłem być w pierwszej 10 a teraz ? trochę to nie fair

• Kan
      Klucznik

Osoby, które otrzymały maila zwrotnego o braku możliowsci wysłania odpowiedzi są Proszone o wysłanie na adres kandrzej@telix.pl screena z odpowiedziami z czasem wysłania maila. Na tej podstawie postaramy się ustalic prawidłowa kolejność. Prawdopodobnie i tak ona bedzie taka sama jak komentarze tutaj. dotyczy to zwłaszacza Czytelników: mordzio, Blom, kkwiatuszekk. Z tego co dowiedziałem się w Trak odpowiedzi już nadchodza bez problemu. Andrzej

• Blom
      Uczestnik

Andrzeju mógłbyś w moim komentarzu zakryć adres e-mail i inne dane ? Trochę za dużo mi się wkleiło z tego raportu.
      Pozdrawiam

• Kan
      Klucznik

Dziekujemy za przysłanie sccrenów czasu wysyłania odpowiedzi. Teraz zostana przesłane do firmy Trak. Na ich podstawie i tych podesłanych już na adres konkursowy Trak będzie ustalona kolejnoć prawidłowych odpowiedzi. Andrzej

• ferdar
      Uczestnik
      Liczba postów: 1608

I dupa blada, nie biorę więcej udziału w żadnych konkursach na czas. Coś mi komp za mulił i nie pokazało się pytanie w niusie więc czekałem na kolejnego niusa a tu po odświerzeniu strony nagle pytanie się pojawiło i już jestem do tyłu. Powodzenia innym bo ja napewno niec nie wygram.

• Anonimowy
      Gość

Podwójny pakiet minut jest do wszystkich sieci, a btw. co do za komentarze o jakimś konkursie pod artykułem o Erze? Trochę bałagan się zrobił, nie można tego jakoś ogarnąć?
      Wracając do Ery to dobra oferta.

• Anonimowy
      Gość

Na pewno na uwagę zasługują niskie stawki, to jest duży plus w erze. No a z prezentów to minuty, chociaż sieć rodzinna z 5 numerami to bardzo dobra sprawa – rodzice kupują dzieciakom TT, a obustronnie dzwonią do siebie za darmo, a reszta doładowania do wydania jak sie chce.

• sebi997
      Uczestnik
      Liczba postów: 1273

Wedlug mnie to trak w ramach rekompensaty za cale zamieszanie powinien rozszerzyc pule nagrod

• Anonimowy
      Gość

Fajnie że wszystko jest w jednej opłacie. Można mieć sieć rodzinną za free do tego już wliczoną paczkę danych, sporo minut i upust na telefon. To jest super oferta!

• Anonimowy
      Gość

Z tego co widać podstawowy pakiet minut nie obejmuje Play (albo jest błąd). W dodatkowym pakiecie już Play jest.
      Oby było to nieprawda.

• Anonimowy
      Gość

Widzę że oferta jest jednak kiepska. Minuty nie są do wszystkich sieci. Era kłamie i naciąga klientów. Powinien się tą promocją zająć UOKIK. Po drugie lepszą promocją byłoby zaoferowanie rabatu 50 % w ofercie bez telefonu tak jak jest w Play. A tak to się Era nie wykazała.

• Kan
      Klucznik

Przypominam, że do odpowiedzi należy podać także dane osobowe i zgode (info w Regulaminie). Niestety w kilku było brak takich informacji, a to oznacza, że nadesłane odpowiedzi maja wady regulaminowe.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 24
Odpowiedz na: Odpowiedź #242632 w Tańszy telefon, 2 x więcej minut, Sieć Rodzinna: nowa oferta Ery
Twoje informacje:

Anuluj