Start Forum Sprzęt LG Tablet LG Optimus Pad z Androidem zostanie zaprezentowany już we wrześniu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Samsung nie jest jedynym koreańskim producentem, który wyda tablet oparty na Androidzie. Do tego grona dołączy w najbliższym czasie firma LG. Optimus Pad, bo o nim mowa, może zostać zaprezentowany już 14 września tego roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Pablo_0
      Członek
      Liczba postów: 77

Trochę to dziwne że wszyscy producenci zaczęli interesować się produkcja Tabletów zaraz po premierze iPada no ale widać Apple znalazł nisze na rynku którą chcą wykorzystać wszyscy. Co do samego Tabletu LG to przynajmniej wizualnie prezentuje się naprawdę dobrze przynajmniej dla mnie. Ewidentnie będzie to największy konkurent tabletu Samsunga.

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139206

Ja się wcale nie dziwię, nowa nisza na rynku pewnie szybko zostanie zapełniona. Poza tym im więcej produktów danego typu tym lepiej dla szarych konsumentów. A nowy tablet LG, z tego co zapowiadali ma być lżejszy i mniejszy gabarytowo od iPada czy Samsunga. Je jestem ciekaw dokładnej specyfikacji i ceny. Znając LG pewnie można się spodziewać ciekawego produktu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #232536 w Tablet LG Optimus Pad z Androidem zostanie zaprezentowany już we wrześniu
Twoje informacje:

Anuluj