Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi T-Mobile Poland (Era) już w w katalogu BlackBerry

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Być może już wkrótce użytkownicy Ery i Heyah zobaczą na swoich telefonach logo T-Mobile. Rebranding Ery na T-Mobile to tylko kwestia czasu. Informację tę potwierdza screen, który do Redakcji Telix.pl przysłał Czytelnik.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138402

Informacja ciekawa. Może i tak być że rebranding szybszy niż się spodziewamy. Ja tam jestem dobrej myśli.

• Anonimowy
      Gość

Jesli wierzyc tej stronie, to asortyment telefonów T-Mobile Poland będzie mniejszy niż Ery, bo przy wybieraniu tej pierwszej sieci mamy tylko jeden telefon, Curve 8520, a jesli wybrac Ere, to 3 – oprócz poprzedniego, także Curve 8900 i Bold 9000. (?)

• Anonimowy
      Gość

Ten T-Mobile Polska jest w katalogach RIMu od lat. Mega fail , a nie żadna ciekawostka .

• Anonimowy
      Gość

wydaje mi się, że już to kiedyś widziałem na stronie blackberry… i to dość dawno. 😉

• Anonimowy
      Gość

dokładnie jak pisze Tomek ;p. T-Mobile Poland na stronie BB jest przynajmniej już rok 😉 Pamiętam jak rok temu podobne zdziwienie ogarnęło mnie po zobaczeniu tego 😉

• Anonimowy
      Gość

potwierdzam, t-mobile jakos osobna siec na BB jest od dawna. a rebrandingu jakos od dawna nie ma. poza tym jak wprowadzą t-mobile to będzie nudna globalna taryfa, brandowane telefony i inne dziwne międzynarodowe rzeczy

• Robinio1970
      Członek
      Liczba postów: 43

Może potrząsną nieco tą erą bo to ograniczenie w internecie na maksa po 100 MB do 2 kB/s to masakra. Przelicznik jest prosty na operze mini strona z obrazkami średnio 40kB do 100 kB ( ściąganie około 20 do 50 sekund) bez obrazków średnio 15 do 45 kB ( ściąganie 7-22 sekund) Jeśli chcemy mieć prawdziwy net czyli czytaj normalny i z flashem to czekamy już od 2 minut do nawet 4 albo i 5 minut na stronę. Ciekawe czy T-Mobile stosuje taki patent w Niemczech?!

• Robinio1970
      Członek
      Liczba postów: 43

Do Kana 🙂 o widzę, że zegarek dalej po staremu;) Nie ma to jak work:)

• Anonimowy
      Gość

Rebranding to bardzo skomplikowany proces, który trzeba poprzedzić jednak analizami rynku, czy to się w ogóle opłaca. Wszyscy w Polsce znają Erę, wiedzą do kogo należy i co to za operator. Nie trzeba żadnego rembrandingu, tylko dobrych ofert.

• Anonimowy
      Gość

Dobra jak dziś popatrzyłem na oferty jakie T-Mobile daję to szoku doznałem, za 100$ dają nielimitowane gadki po sieci, do wszystkich i internet (oddział Usa) do tego minuty są liczone po wszystkich sieciach T-Mobile nie ważne czy to Usa czy Niemcy. Jak dla mnie rewelacja. Jeśli tak ma być i u nas a pewno będzie to dla mnie ten rebranding już może być jutro :)))

• Anonimowy
      Gość

Na tym obrazku widzę i ERE i T-Mobile, więc co za sensacja? Ktoś źle wpisał, pewnie zamiast T miał być Play i cała sensacja. O zmiane to już słyszałem parę lat temu, podobnie Plus miał być Vodafonem, i co? i nic!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #239015 w T-Mobile Poland (Era) już w w katalogu BlackBerry
Twoje informacje:

Anuluj