Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczne, promocyjne doładowania w Orange -regulamin

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Od jutra w sieci Orange startuje promocja doładowań, która potrwa do 4 stycznia. Dwa najwyższe nominały za 100 i 200 zł będą dawać w prezencie dodatkowe 120 i 260 minut na rozmowy do wszystkich sieci stacjonarnych i mobilnych (także do Play i Cyfrowego Polsatu).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138387

To orange zaszalał w prepaidach. Brawo świąteczne rozmowy za darmo. Przychamują pleya

• Anonimowy
      Gość

Warto zastanowić się nad doładowaniem za 25 zł + na drugi dzień 100 zł i mamy darmowy miesiąc:)

• Anonimowy
      Gość

Biorąc pod uwagę dodatkowy bonus za staż w orange, plus 10 zł doladowaniu za 100 zł plus Minuty Non Stop, Playowcy zastanówcie się czy nie warto wam wrócić do pomarańczowej sieci. Bo ta propozycja świateczna NOG bije na głowę darmowy numer play fresh

• Anonimowy
      Gość

no ale trzeba trochę kasy wyłożyc. do tego każde doładowanie daję inny bonus. nie lepiej dac proste podwójne jak w Heyah niedawno i każdy sam decyduję na co wydaję pieniądze?

• Anonimowy
      Gość

Eva: faktycznie, promocja całkiem ok. Fajnie, że nawet za najmniejsze kwoty typu 5 zł coś się dostaje…

• Anonimowy
      Gość

dobre

• Anonimowy
      Gość

i tak się doładowuje więc dodatkowy bonus przy tym to dobra rzecz, zastanawia mnie tylko czy aktywacja będzie możliwa jedynie przez sms czy darmowo można to zrobić na stronie albo populacji, byłoby to zwyczajnie wygodniejsze.

• ziggy
      Członek
      Liczba postów: 13

Problem z bonusami smsowymi i minutowymi jest taki, że jeżeli ktoś ma włączone pakiety (sms czy minutowy), to prezent przepada. Bo najpierw rozliczane są pakiety. Standardowe doładowanie – 50zł, w Orange dostaje się 90 minut do sieci. W plusie dostaje się 100 minut do sieci, w Tak Taku za te samą kwotę 100 minut do sieci i na stacjonarki.

• Anonimowy
      Gość

no w popie z pakietami moze byc problem. Mi zostalo ok 20 minut do sieci (wymiennych na ilestam sms), żeby nie tracić bonusu, przeszedłem do nog i nie dość że mam najnizsza stawke (1 gr/sms 20 gr/min 29 gr/min poza siec ) to gratis dostalem 120 minut do wszystkich (nawet play :D:D). heh na 5 miesiecy bez problemu styknie, niestety do szczescia brakuje tylko normalnych (tzn znacznie tanszych) pakietow internetowych.

• Anonimowy
      Gość

jak właczyc to prmocje bo nie moge wysyłam numer kolegi i pisza mi błedna komenda z gory dziekuje

• Anonimowy
      Gość

Jak wyłączyć ta promocje bo mam środki i sa zablokowane przychodzi sms ze jak doładuje to zostana odblokowane!!!!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #185016 w Świąteczne, promocyjne doładowania w Orange -regulamin
Twoje informacje:

Anuluj