Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczne 10proc. od Play za doładowanie w Inteligo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Zasilając telefon Play za minimum 30 zł z konta Inteligo lub w bankomacie PKO Banku Polskiego, użytkownik otrzymasz 10% doładowania więcej na rozmowy i SMS-y do wszystkich sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138784

Czy jeżeli doładowanie nastąpi przez stronę Play(też promocja +10%) a zapłata poprzez Inteligo – promocje się skumulują ? To by było co najmniej 20% (-:

• Anonimowy
      Gość

Tez chciałam zadac takie pytanie. W regulaminie jest napisane ze nie wyklucza sie z innymi ofertami promocyjnymi wiec moze da sie to połączyć 🙂 (?)_

• Anonimowy
      Gość

Nie sądzę, żeby promocje się kumulowały. 10%ekstra dostaje się za doładowanie Tak Taka przez stronę ery, czyli Play wziął przykład z w3. Ale te 10% przez stronę Play dotyczy tylko PF.

• Anonimowy
      Gość

a czemu tylko 10% ? Już wolałbym jakieś minuty darmowe dostać niż kasę, bo to zawsze jakoś się rozchodzi niewspółmierne do wydatków. Pod tym kątem promocja orange z minutami właśnie wydaje mi się bardziej korzystna

• Anonimowy
      Gość

Pod tym kątem najbardziej opłacalne jest podwójne doładowanie w Tak Tak i Heyah. Poza tym, ciągle jest bonus 100 minut za doładowanie za 50zł, czyli o te małe ponad 10% więcej, niż w bonusie przyznawanym do doładowania kwotą 50zł w Orange.

• Anonimowy
      Gość

bruno ale pamiętaj że te 100minut jest tylko w jednym doładowaniu. I nie ważne że jest więcej o 10% niż w orange bo pomarańcza nadrabia tym że daje coś klientom przy każdym doładowaniu

• Anonimowy
      Gość

Ale to jedno doładowanie w Tak Taku, prócz tego, że dostaje się bonus, to może jeszcze zostać podwojone i kasę można wykorzystać na wszystkie usługi. Orange daje małe bonusy, przy niższych, niż 50zł kwotach, są zupełnie nieopłacalne.

• Anonimowy
      Gość

ale promocja świąteczna to bonusy z doładowań, nie można mówić o nich czy są opłacalne czy nie, zawsze są na plus bo się do nich nie dokłada dlatego ważne by były nawet w najniższych opcjach doładowań, za co orange punktuje

• Anonimowy
      Gość

Ja teraz przegladałem najnowsza swiateczna oferte Play mixtura.I jestem pod wrazeniem tylu fajnych ,najnowszych telefonów za 1zł.

• Anonimowy
      Gość

becks, jeden promocje są bardziej opłacalne, inne mniej. Co z tego, że Orange daje do każdego doładowania, jeśli nawet Plus daje wyższe bonusy przy mniejszych kwotach doładowań? Nie piszę już o TT czy Heyah, które prócz bonusu minutowego dają też podwójne. Oferta 10% więcej jest pewnie bardziej dla klientów Inteligo, nie bardzo różni się od doładowań przez stronę. I raczej promocje się nie kumulują. Lepiej doładować przez mbank i dostać przez 3 miesiące ekstra 30zł- za regularne doładowania kazdego prepaida.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #186135 w Świąteczne 10proc. od Play za doładowanie w Inteligo
Twoje informacje:

Anuluj