Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczna oferta Orange z abonamentem

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

W Świątecznej promocji Orange abonament 55, klienci dostają 150 minut miesięcznie na rozmowy do wszystkich sieci, a po ich wykorzystaniu stawkę 29 gr za minutę. Do wyboru są też telefony za 1 zł i nawet trzy usługi w prezencie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138848

A co to za nokia 6306?

• Anonimowy
      Gość

najlepszym prezentem byłoby aby w ptk centertel stawki do p4 spadły jak w tp od1 stycznia,1min to 0,61 pln..ciekawe kto z w3 bedzie pierwszy z taka stawką

• Anonimowy
      Gość

Kto wie, może na obniżki do p4 się jeszcze doczekamy. BTW: moim zdaniem ta promocja w abo nie jest zła. Tych minut w prezentach mogliby dać trochę więcej, ale nie ma co narzekać…

• Anonimowy
      Gość

A wg mnie zamiast tylu tych pakietów które dają powinni dać tak jak Era proste pakiety i na zawsze np 2x wszystko albo grupę osób za free wtedy to jest mega opłacalne. A teraz jest średnie, jak dla mnie Era w abonamencie jest jak na razie najlepsza.

• Anonimowy
      Gość

tylko w orange jest pakiet kwotowy…

• Anonimowy
      Gość

Adi: no nie wiem, w którym miejscu oferta Ery jest korzystniejsza, może w jakichś niższych abo, ale nie jestem pewien…tutaj masz ofertę z fonem, 150 min + stawka 29 gr/min plus jeszcze te wybrane dwa prezenty.

• Anonimowy
      Gość

a czym to się różni od tego promocji co była przed

chwilą??

• Anonimowy
      Gość

Najzabawniejsza sytuacja teraz jest w tym, że za 55 zł mamy 152 minuty, a za 75 zł dostajemy 142 minuty. Obłęd? Mam nadzieję, że to poprawią.

• Anonimowy
      Gość

Calkiem przyzwoita oferta. Ja nie dalbym rady tego wygadac na pewno. A co myslicie o tych telefonach, jakies fajne? Bo ja to laik calkowity jestem w modelach.

• Anonimowy
      Gość

Według mnie w abo 55 zł najlepsze telefony za małe pieniądze to Sony Ericsson C510 lub Nokia 6303. Wszystko co lepsze od tych dwóch to co najmniej dodatkowe 250 zł trzeba dodać.

• Anonimowy
      Gość

dru, ja bym dodal jeszcze avile i corby. Za 1 zl mozna wziac, czyli calkiem przywoicie.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #185107 w Świąteczna oferta Orange z abonamentem
Twoje informacje:

Anuluj