Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Super moderatorzy pomogą w reklamacjach Play
-
AutorWpisy
-
-
Play wprowadza nowe narzędzie – przyjazna oficjalna moderacja. Od kilku dni na głównych forach, operator pozakładał profile Play4You1 i Play4You2. Pod tymi nickami będą pracować nasi najlepsi konsultanci po to aby aktywnie pomagać Klientom PLAY – napisał na swoim blogu Marcin Gruszka rzecznik Play.
-
Anonimowy
Gość16 października 2009 o 22:01Liczba postów: 138394 -
Anonimowy
Gość17 października 2009 o 18:12Liczba postów: 138394Tak jak już wcześniej pisałem zniknęło mi zgłoszenie w Play24. Oczywiście to zgłosiłem i otrzymałem mądrą odpowiedź, że to nie prawda i treść odpowiedzi brzmi….
Czuje się trochę jak idiota bo zgłoszenia jak nie było tak nie ma łącznie z odpowiedzią. Z ludzi robi się idiotów… tragedia.
-
Anonimowy
Gość17 października 2009 o 18:18Liczba postów: 138394Dla chętnych jeszcze dodam finał całej sprawy:
Okazuje się, że Play24 (panel do zarządzania usługami itp) jest usługą bezpłatną, w związku z tym nie przysługują reklamacje związane z jego funkcjonowanie lub niefunkcjonowanie (dodam – w ostatnim czasie przez 3 dni nie przychodziły sms z kodem weryfikującym)
Tak właśnie odpowiadają przeszkoleni pracownicy BOK Play
-
Anonimowy
Gość18 października 2009 o 16:51Liczba postów: 138394Pamiętam jak ktoś tutaj na tym serwisie pisał że dzwonił na infolinie do BOKu Play z pytaniem o FAX, i usłyszał bardzo mądrą odpowiedź że jak sobie wyobraża wsadzić kartkę papieru do telefonu komórkowego… Sądzę że Ci niby super moderatorzy będą jak i ich net mobilny (prawie mobilny) i nie wszędzie 😀
-
-
Anonimowy
Gość5 maja 2010 o 06:32Liczba postów: 138394BOK Playa woła o pomstę do nieba !! Mam zablokowane połączenie wychodzące i nikt w BOK o tygodnia w jednoznaczny sposób nie potrafi mi wytłumaczyc co stoi na przeszkodzie aby mi odblokowac wychodzące. Nadmieniam, że rachunki ma opłacone.. Szlag mnie trafia bo nie mogę korzystac z telefonu którym pracuję. A moje prawie codzienne intewencje w BOK za każdym razem spotykają się z inną odpowiedzią. [b] [/b] 😮
-
-
AutorWpisy