Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Super moderatorzy pomogą w reklamacjach Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Play wprowadza nowe narzędzie – przyjazna oficjalna moderacja. Od kilku dni na głównych forach, operator pozakładał profile Play4You1 i Play4You2. Pod tymi nickami będą pracować nasi najlepsi konsultanci po to aby aktywnie pomagać Klientom PLAY – napisał na swoim blogu Marcin Gruszka rzecznik Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138394

Brawa dla Play. Pomysł bardzo potrzebny i warty uwagi.

• Anonimowy
      Gość

oby faktycznie byli to najlepsi… konsultanci 🙂

• Anonimowy
      Gość

Może i tak ale jak można im ufać po dzisiejszym infie o modemie (artykuł o nie przestrzeganiu regulaminu przez Play). Wg mnie trochę naciągane i dla pokazu.

• Anonimowy
      Gość

No nie wiem czy ten system w Play da się naprawić (trafiłem

na 7 niekompetentnych osób). Mi po 7 zgłoszeniach do BOK

w jednej sprawie w końcu odpisała jakaś pani że wyczerpała

się droga reklamacji. No to napiszę skargę do urzędu UKE

może jakaś mediacja poskutkuje.

• Anonimowy
      Gość

Napisałem też maila do rzecznika Play ale ten też mnie olał.

• Anonimowy
      Gość

A no tak jest w Play i nic się z tym nie robi i wymyśla się pomysły które w zasadzie nie zmienią niczego bo wszystko to o czym pisze rzecznik człowiek dowie się od zwykłych ludzi na forach…

• Anonimowy
      Gość

Mam jedno pytanie. Dzisiaj zauważyłem, że moje zgłoszenie w panelu Play 24 w dniu 15.10.2009 dzisiaj zniknęło ?! jak to możliwe???? fajne się rzeczy dzieją

• Anonimowy
      Gość

brzmi ok, ale BOK Play jest tak słaby, że nie wierzę w skuteczność tych doradców

• Anonimowy
      Gość

Tak jak już wcześniej pisałem zniknęło mi zgłoszenie w Play24. Oczywiście to zgłosiłem i otrzymałem mądrą odpowiedź, że to nie prawda i treść odpowiedzi brzmi….

Czuje się trochę jak idiota bo zgłoszenia jak nie było tak nie ma łącznie z odpowiedzią. Z ludzi robi się idiotów… tragedia.

• Anonimowy
      Gość

Dla chętnych jeszcze dodam finał całej sprawy:

Okazuje się, że Play24 (panel do zarządzania usługami itp) jest usługą bezpłatną, w związku z tym nie przysługują reklamacje związane z jego funkcjonowanie lub niefunkcjonowanie (dodam – w ostatnim czasie przez 3 dni nie przychodziły sms z kodem weryfikującym)

Tak właśnie odpowiadają przeszkoleni pracownicy BOK Play

• Anonimowy
      Gość

o tak też zniknęło mi kiedyś sporo zgłoszeń z www 😉 hehe czystka jakaś cy cuś 😀

• Anonimowy
      Gość

Pamiętam jak ktoś tutaj na tym serwisie pisał że dzwonił na infolinie do BOKu Play z pytaniem o FAX, i usłyszał bardzo mądrą odpowiedź że jak sobie wyobraża wsadzić kartkę papieru do telefonu komórkowego… Sądzę że Ci niby super moderatorzy będą jak i ich net mobilny (prawie mobilny) i nie wszędzie 😀

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

To teraz, żeby zyskać odpowiedź na pytanie trzeba będzie rejestrować się na tych forach, gdzie będą modzi? Z tego co wiem BOK zawodzi i nie wierzę również, że ci konsultanci przemierzać będą internet w poszukiwaniu mających problem klientów, a tak przecież powinno być.

• Anonimowy
      Gość

Czy rozwiązanie się sprawdzi- pewnie zobaczymy w praniu. Ciekaw jestem odpowiedzi, np. na reklamacje tych, którzy mają PlayOnline i nie mają zasięgu…

• Anonimowy
      Gość

BOK Playa woła o pomstę do nieba !! Mam zablokowane połączenie wychodzące i nikt w BOK o tygodnia w jednoznaczny sposób nie potrafi mi wytłumaczyc co stoi na przeszkodzie aby mi odblokowac wychodzące. Nadmieniam, że rachunki ma opłacone.. Szlag mnie trafia bo nie mogę korzystac z telefonu którym pracuję. A moje prawie codzienne intewencje w BOK za każdym razem spotykają się z inną odpowiedzią. [b] [/b] 😮

• Anonimowy
      Gość

dziadostwo nie internet.szlag mnie trafia

Przeglądanie wątków odpowiedzi 16
Odpowiedz na: Odpowiedź #183483 w Super moderatorzy pomogą w reklamacjach Play
Twoje informacje:

Anuluj