Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Studencki Internet na kartę w sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od 4 grudnia br Polska Telefonia Cyfrowa zaoferuje studentom specjalny zestaw do transmisji danych w promocyjnej cenie 199 złotych brutto. Pakiet „Studencki Internet na kartę” składa się z blueconnect startera o wartości 25 złotych oraz modemu ZTE MF100.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138380

30gr za 1MB,3zl za 10MB, 30 za 100MB i zaledwie 300zl za 1GB. Jezeli to jest studencka oferta to chyba dla studentow ze zlota karta VISA.

Smiech na sali i mydlenie oczu tylko nie wiem komu….

• Anonimowy
      Gość

tu chodzi o niższą cenę modemu, chyaba najtanszy na rynku. reszta oferty nie uległa zmianie

• Anonimowy
      Gość

czemu Era zawsze ma drozej niz Heyah, przeciez to niby to samo, a w Heyah bez zadnych promocji jest 2 gr / 100kB.

i niech autor poprawi bo napisał kilobitów!!! wstyd

• Anonimowy
      Gość

Chyba to dla studentow niedorozwinietych umyslowo.Taka oferta byla dobra 3lata temu! W pakietach w telefonie taniej i lepiej.Telefon mozna uzywac tez jako modem do kompa! Internet w Erze dla nieswiadomych warunkow konkurencji.

• Anonimowy
      Gość

Cena modemu bardzo dobra, opłaca się to kupić. Stawka 3gr 100Kb jest wszędzie więc jest OK.

• Anonimowy
      Gość

Internet w Erze jest smieszny,kiedys korzystałem,ale za dużo przepłacałem,a w tak taku mozna powiedziec ze nie ma.

• Anonimowy
      Gość

Internet w Erze jest smieszny,kiedys korzystałem,ale za dużo przepłacałem,a w tak taku mozna powiedziec ze nie ma.

• Anonimowy
      Gość

Cena modemu bardzo dobra, najniższa na rynku, stawki za transmisję przyzwoite. Jak na internet na kartę, oferta bardzo ciekawa.

• Anonimowy
      Gość

Modem jest tani, a to najważniejsze. Studenci w większości i tak korzystają z hotspotów 🙂

• zypolek
      Członek
      Liczba postów: 205

Biorąc pod uwagę, że jest to oferta pre-paidowa to oceniam ją jak bardziej OK. Cena modemu atrakcyjna, stawka 3 gr za 100 KB to rynkowa norma, ale pamiętajcie o tym, że również w przypadku tej usługi korzystać możecie z bonusów takich jak choćby podwójne doładowanie, które wczoraj pojawiło się w promocjach ERY(150 zł bonusu do zyskania i możliwość przedłużenia konta do 9 miesięcy).

• Anonimowy
      Gość

podwójne to było dla mnie zaskoczenie i chyba nowością jest, że dają je również do blueconnect’a. Ale dzieki temu, że z podwojenia w BC mogą skorzystać wszyscy użytkownicy, to zdecydowania blue Ery przebija simdatę, która teraz, dla nowych użytkowników, wprowadziła promocyjne, małe pakiety za doławania.

• Anonimowy
      Gość

Pakiety w simdacie są dla wszystkich, ale żeby dostać jakiś konkretny, trzeba doładować wysokim nominałem. I ważność pakietów krótka. Podwójne doładowanie daje bardziej długofalowe korzyści- stawki spadają bezterminowo, więc de fact, na dzień dzisiejszy przy tej opcji, blue to najtańszy internet na kartę.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #186048 w Studencki Internet na kartę w sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj