Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Stażowe, czyli stali klienci Simplusa mają lepiej
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość29 kwietnia 2011 o 04:42Liczba postów: 138396Mam już Simplusa od 13 lat i tego co robi teraz Plus nie pochwalam.Wręcz mnie denerwuje. Dlaczego? PLUS NIE OBIŻA CEN USŁUG. ON JE TYLKO CZASOWĄ PROMUJE.
Na przykładzie promocji Bliskie Numery. Stażowe, czyli stali klienci Simplusa mają lepiej. Miałem taryfę Twój Profil i ustwione rozmowy 29gr/min do wszystkich.Weszło stażowe w Bliskich Numerach.Aby z niego skorzystać musiałem zrezygnować z 29gr/min do wsystkich.Zrezygnowałem.Ustawiłem sobie jeden, a później dwa numery.Niestety rozmowy do wszytskich zrobiły się za 59 gr/min.A to już robi róznicę.Promocja kończy się 29 kwietnia czyli dziś. Muszę pamiętać o deaktywacji po 30 dniach od włączenia numeru usługi, bo następna opłata 5zł za 1 numer/miesiąc.Pomocja się skończy i będzie znów drożej.
Plus nie ma polityki utrzymania klienta poprzez dobre oferty cenowe.Plus tak tworzy przekaz marketingowy, aby stwarzać iluzje dobrych cen.
Mnie osobiście trzyma przy tym operatorze kasa na koncie, której mi szkoda stracić.
Gdyby Urząd Telekomumikacji wprowadził przepisy o zwrocie niewykorzystanych pieniędzy z kont klienta to od razu zmieniłbym operatora. Tak mam dość „sztuczek promocyjnych Plusa”
-
-
AutorWpisy