Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Sony Ericsson Xperia X10- znamy polską cenę

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • KamilBakowski
      Członek
      Liczba postów: 698

Jeden z najlepiej wyposażonych smartfonów japońsko-szwedzkiej firmy, Sony Ericsson Xperia X10 trafił do sprzedaży na polskim rynku. W rozwinięciu wiadomości przedstawiamy cenę nowego telefonu opartego na systemie operacyjnym Android.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 139058

za późno, bez multitouch i ponad 2k… raczej nikt go nie kupi

• Anonimowy
      Gość

Dno mało ramu nakładka chodzi kiepsko, słaba optymalizacja snapdragon tu sam nie poradzi, kiepskie materiały, kiepski wyświetlacz i soft w starej wersji nie ma szans z desire którego można kupić za niecałe 2000 a jest 1000 razy lepszy se to szajs i firma skończy sie w tym roku x10 powinna kosztować z 1000zł to może by ktoś kupił.

• Anonimowy
      Gość

Zgadzam sie, moze poza aparatem, Desire wypada znacznie lepiej i taniej.

• Anonimowy
      Gość

Taa jasne bo byście chcieli za darmo miec taki telefon. Uaktualnienie do 2.1 to kawestia czasu a wspomniany 2.1 wprowadza multi touch. Ale jak sie ma Nokie 3110 Cls i nie stac na nic lepszego to tak jest już…

• Anonimowy
      Gość

ekran w x10 nie obsługuje mutitouch i to by było na tyle

• Anonimowy
      Gość

Myślicie, że multitouch jest najważniejszą funkcją w telefonie?

Nie rozśmieszajcie mnie. Podajcie zastosowanie mi tego nie licząc gier. Jeśli chodzi o przybliżenie to jest lepiej rozwiązane niż "szczypanie", gdyż można to zrobić szybko i bez problemu kciukiem, czyli jedną ręką.

• KamilBakowski
      Członek

@qvey, rzeczywiście multitouch nie należy do najważniejszych funkcji w telefonie, jego brak jest jednak sporym minusem.

Czy Xperia X10 rzeczywiście nie będzie obsługiwała multitouch? Zgodnie z tym co powiedział Pan Rikard Skogberg, produkt menadżer na oficjalnym blogu firmy Sony Ericsson, model ten ma nie otrzymać tej funkcji ze względu na hardware, a nie sam software. Sama informacja należy do nieco dziwnych, telefon z ekranem pojemnościowym bez multitouch?

• Anonimowy
      Gość

W euro znalazlem go za 2099 zlotych. Mozna jeszcze taniej kupic.

• KamilBakowski
      Członek

@gh, podana przeze mnie kwota jest sugerowaną ceną detaliczną, ja znalazłem ten model nawet już za 1850 zł.

• Anonimowy
      Gość

Ciekawe kiedy będzie u jakiegoś operatora. Play ma już MILESTONE’A i niedługo będzie DESIRE, ciekawe czy X10 też będą mieć

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #193685 w Sony Ericsson Xperia X10- znamy polską cenę
Twoje informacje:

Anuluj