Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Sony Ericsson XPERIA X1 i MDA Vario IV w ofercie sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Od dnia 20 listopada 2008 roku do oferty biznesowej sieci Era zostały wprowadzone dwa topowe telefony komórkowe: Sony Ericsson XPERIA X1 i MDA Vario IV (HTC Touch Pro).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138848

Śmieszni są trochę z tymi cenami. 2 tygodnie temu w Auchan można było kupić HTC Touch Pro w cenie 1749 brutto, bez sim-locka i bez aktywacji… A tutaj ten tam telefon (w innej obudowie) za jedyne 2059 przy umowie na 2 lata.

• Anonimowy
      Gość

Xperia rewelacyjna jest, telefon pierwsza klasa. Era ciagle dodaje jakies nowosci telefoniczne za to duzy plus. Wysztko zalezy jaki abonament sie ma, taka cena telefonu. Zas Xperia ostatnio miala premiere, takze troszke kosztowac musi.

• Anonimowy
      Gość

Masz racje miala WRESZCIE premiere. Juz mnie zmeczylo czekanie na ten aparat slyszalo sie od prawie pol roku ze juz niedlugo bedzie. No i mamy wreszcie ten wspanialy aparat.

• Anonimowy
      Gość

A ja zaś czekam do czerwca bo mi umowa wychodzi w eerze i kupuję mda vario IV to kombajn multimedialny i nie ma lepszego

• Anonimowy
      Gość

mam ten HTC i jest bardzo fajna dostalem na gwiazde 😉

• Anonimowy
      Gość

ja mam ten mda vario iv i jest fajnie

wgrałem se nowe windowsy np 6.5.5

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #165027 w Sony Ericsson XPERIA X1 i MDA Vario IV w ofercie sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj