Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Sony Ericsson W595s (Linette ) i Hello Kitty w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Już niedługo w ofercie Orange pojawi się pierwszy w Polsce telefon opracowany specjalnie z myślą o najmłodszych (i nie tylko) użytkowniczkach – Hello Kitty. Drugim telefonem, który niebawem pojawi się w e-sklepie Orange będzie zaprojektowany wyłącznie dla Orange, Sony Ericsson W595s „Linette”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138364

Wg mnie Orange powinien obnizyc ceny swoich telefonow. Ceny niektorych modeli maja naprawde zabojcze, np V9. Ten kitty to raczej zabaweczka dla dziecka, z kotkiem i w kolorze rozowym ajaj

• Anonimowy
      Gość

Albo dla nierosłych jeszcze 18latek ;d

• Anonimowy
      Gość

Prawda, wprowadzenie kotka nie pomoże w polepszeniu wyników – musieli by wreszcie zmienić cenniki lepszych modeli. Ale czy tak zrobią? pewnie nie, skoro wolą promować stare oferty w nowych nazwach

• Anonimowy
      Gość

moim zdaniem sony ericson jest super telefonem. mam go od środy i jest łatwy w obsudze. polecam go gorąco

• Anonimowy
      Gość

Ten telefon jest super ! mam go od 2 dni i jestem bardzo zadowolona : )

• Anonimowy
      Gość

mam sony ericssona W595s od stycznia jest super jestem

bardzo zadowolona

• Anonimowy
      Gość

a ja mam sony ericsson W595s. Jest bardzo tani jak dla mnie mięsiecznie płaci się 35 zł. ale za to są poromocje

😛

• Anonimowy
      Gość

jak wysłać z telefonu sony ericsson w595s gry na inny telefon ? pomocy !!! . Prosze napiszcie dziś . !!

• Anonimowy
      Gość

mam taki te;le jest nawet fajny :lol 😉 😀

• Anonimowy
      Gość

Trzeba uważać na ekran tego telefonu, jest bardzo delikatny.

• Anonimowy
      Gość

Mam ten telefon (ten niebieski) juz od 2 lat i bardzo sie do niego przywiązałam 🙂
      Spadł mi już chyba 5 razy, z czego 2 razy prawie z całej siły obił się o podłogę i dalej normalnie działa, tylko trochę się chwieje xD
      A znajomi gdy oglądają moje zdjęcia to się dziwią jak ja je robię, bo takie ładne są a tak naprawdę to telefon ma taki super aparat =)
      Polecam

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #240493 w Sony Ericsson W595s (Linette ) i Hello Kitty w Orange
Twoje informacje:

Anuluj