Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Sony Ericsson w Polsce ze stacją telewizyjną AXN i z NK

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Firma Sony Ericsson ogłosiła dziś, że rozpoczęła innowacyjną współpracę ze stacją telewizyjną AXN – prezentującą programy rozrywkowe, sensacyjne i przygodowe – a także z najpopularniejszym serwisem społecznościowym w Polsce – portalem NK (znanym wcześniej jako Nasza Klasa).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138370

Co do NK, to zostawię bez komentarza.

Co do nowej rozrywki tzw. 'oglądajmy telewizję na komórce’ mam swoje sposoby do przyzwyczajenia do nowości. I to zawsze trochę trwa. W tym przypadku jestem trochę konserwatywny, choć w większości przypadków jestem dość liberalny. Nie ma nic lepszego – jest, wiem, ale w tym przypadku – niż po całodniowej pracy wracać do domu, robić czekoladę na gorąco i kanapki, wpaść w fotel i włączyć telewizor, poszukać ulubionego programu i tak nowocześnie odpoczywać. To samo nie działa w drodze do domu, np. w tramwaju, albo w autobusie, bądź w samochodzie. W aucie tym bardziej nie, bo jak? Nie za bardzo masz okazji i czasu…
      Więc to pomysł nie dla mnie.

Ale dla tych, którzy jakimś przypadkiem nie mogli zdążyć na czas do domu i nawet powtórkę się spóźnili. W takim razie, to fajny pomysł. Ale ma swoje granice, bo dostaliśmy tą możliwość tylko do rodziny Xperii i nie każdy jej mam… Może i później będzie dostępna dla wszystkich.

• Anonimowy
      Gość

Pozwolę jeszcze dodać sobie że to wszyscy wiedzą że nie da tak odpoczywać się w aucie,tramwaju jak w domu, ale czasami kiedy jedziesz gdzieś i droga jest dosyć długa + jeszcze nudzi ci się to czemu nie mógłbyś obejrzeć kilka serialów żeby ci szybciej spędził się czas.

• Anonimowy
      Gość

no nie rozumiem, dlaczego to mówisz… przecież to znaczy, że to nonsens. wg mnie to fajowa zabawa, tylko potrzebny jest wifi i oczywiście jakaś Xperia. mi się podoba ten pomysł, tylko nie wiadomo, ile musiałbym zapłacić za jeden odcinek 😀

• Anonimowy
      Gość

Seriale są z darmo ale trzeba zapłacić jak masz płatny internet 😛 Skąd wiesz że nikt nie używałby ten program? Moim zadaniem są tacy ludzie którzy zapłaciliby za serialu w tedy jak mogliby obejrzeć wcześniej. Wszyscy mają inny gust i dlatego nie wiadomo…

• Anonimowy
      Gość

dzięki za odpowiedź.
      no myślałem, że z wifi nie jest tak szybko ten player, ale jeśli mówisz, że bez problemów działa się, to naprawdę będę kiedyś wypróbował

• Anonimowy
      Gość

Na pewno nie tak samo będzie śmigał jak przez 3g.. o czym piszesz kolego ?!?! najpierw kup sobie taki telefon a potem nabijaj tutaj posty 🙂 No dobra ale tak w ogóle jak masz mocny zasięg to bez problemu będą ci szli te seriale, nie ma tutaj o czym się kłócić tutaj wszystko polega od internetu.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #239159 w Sony Ericsson w Polsce ze stacją telewizyjną AXN i z NK
Twoje informacje:

Anuluj