Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Sony Ericsson w Polsce ze stacją telewizyjną AXN i z NK
-
AutorWpisy
-
-
Firma Sony Ericsson ogłosiła dziś, że rozpoczęła innowacyjną współpracę ze stacją telewizyjną AXN – prezentującą programy rozrywkowe, sensacyjne i przygodowe – a także z najpopularniejszym serwisem społecznościowym w Polsce – portalem NK (znanym wcześniej jako Nasza Klasa).
-
Anonimowy
Gość10 grudnia 2010 o 12:18Liczba postów: 138370Co do NK, to zostawię bez komentarza.
Co do nowej rozrywki tzw. 'oglądajmy telewizję na komórce’ mam swoje sposoby do przyzwyczajenia do nowości. I to zawsze trochę trwa. W tym przypadku jestem trochę konserwatywny, choć w większości przypadków jestem dość liberalny. Nie ma nic lepszego – jest, wiem, ale w tym przypadku – niż po całodniowej pracy wracać do domu, robić czekoladę na gorąco i kanapki, wpaść w fotel i włączyć telewizor, poszukać ulubionego programu i tak nowocześnie odpoczywać. To samo nie działa w drodze do domu, np. w tramwaju, albo w autobusie, bądź w samochodzie. W aucie tym bardziej nie, bo jak? Nie za bardzo masz okazji i czasu…
Więc to pomysł nie dla mnie.Ale dla tych, którzy jakimś przypadkiem nie mogli zdążyć na czas do domu i nawet powtórkę się spóźnili. W takim razie, to fajny pomysł. Ale ma swoje granice, bo dostaliśmy tą możliwość tylko do rodziny Xperii i nie każdy jej mam… Może i później będzie dostępna dla wszystkich.
-
Anonimowy
Gość10 grudnia 2010 o 13:01Liczba postów: 138370 -
Anonimowy
Gość14 grudnia 2010 o 08:51Liczba postów: 138370 -
Anonimowy
Gość14 grudnia 2010 o 09:46Liczba postów: 138370 -
Anonimowy
Gość23 grudnia 2010 o 15:30Liczba postów: 138370Na pewno nie tak samo będzie śmigał jak przez 3g.. o czym piszesz kolego ?!?! najpierw kup sobie taki telefon a potem nabijaj tutaj posty 🙂 No dobra ale tak w ogóle jak masz mocny zasięg to bez problemu będą ci szli te seriale, nie ma tutaj o czym się kłócić tutaj wszystko polega od internetu.
-
-
AutorWpisy